1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Angst for at dumpe

Angst for at dumpe

frk-turkis

frk-turkis

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg skriver denne tråd, fordi jeg er rigtig bange for at dumpe mit speciale. Jeg har skrevet speciale siden januar 2017 og har undervejs i min specialeproces haft en depression og kæmpet en del med angst. Oveni i det bestod jeg desværre ikke mit speciale i første omgang, hvilket er årsagen til at det nu har taget et helt år. Jeg afleverede det første speciale i juni sidste år, og fik i august at vide at det ikke var bestået. Siden august har jeg så skrevet et nyt speciale, som jeg så har afleveret for en uge siden. Men siden jeg afleverede har jeg bare været så bange for at det skal ske igen, at det ikke består. Jeg synes selv jeg har lavet et rigtig godt nyt speciale, men oplevelsen i sommers har bare vist mig at man ikke kan vide sig sikker. Jeg var også godt tilfreds med det gamle speciale, så jeg ved at dette ikke er en garanti. Det kom som et enormt stort chok at det gamle speciale ikke bestod, da jeg havde fået at vide af min vejleder at det var godt og at jeg var klar til at aflevere. Derudover har jeg aldrig prøvet at dumpe før og plejer at få gode karakterer. Jeg var en del i tvivl om jeg skulle aflevere det nye speciale, simpelthen fordi jeg er så bange for at det ikke består igen. Jeg tænker konstant på det, og har haft meget svært ved at sove siden jeg afleverede. Jeg ville så meget ønske at jeg kunne få en bekræftelse på, at mit nye speciale er godt og at det nok skal bestå, men jeg ved selvfølgelig godt at dette ikke er muligt. Jeg ved ikke helt hvad formålet med min tråd er, tror bare det er at få det ud - og så vil jeg selvfølgelig meget gerne høre om der er nogle af jer der har oplevet noget lignende - altså først dumpet speciale og derefter skrevet nyt speciale.. skriv gerne om jeres oplevelser
MissDiamond

MissDiamond

50 indlæg
  • Skrevet
Først og fremmeste held og lykke med dit speciale, jeg håber du består. Hvis det var mig, så ville jeg prøve at få en til at kigge dit speciale, en som har forstand på det selvfølgelig, så vedkommende, kan komme med noget konstruktiv kritik. Jeg håber det kan lade sig gøre.
ppetersen

ppetersen

24 indlæg
  • Skrevet
Enig med MissDiamond. Evt. kan du søge professionel hjælp i form af en psykolog, så du kan få snakket dine oplevelser igennem. Held og lykke med dit speciale :)

Seneste tråde