1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. at starte sin egen virksomhed? Hvordan.

at starte sin egen virksomhed? Hvordan.

mussi1

mussi1

375 indlæg
  • Skrevet

Hej alle piger såsom drenge.

Jeg er en pige med mange ambitioner, og mange kreative ideer, som gerne vil starte sin egen smykkevirksomhed.
Er der nogen af jer, som kan fortælle mig om der findes kursus, bøger eller andet..som kan hjæpe en til at komme igang? Evt. en uddannelse?


Min familie er meget inde for lægefaget, og har dermed ikke de store kontakter.

Kom gerne med alle jeres inputs og erfaringer. Jeg ved godt at man ikke starter en virksomhed på en dag :-)

PaleRider

PaleRider

341 indlæg
  • Skrevet

Har mange gode råd og erfaringer, da jeg selv er selvstændig. Du skal starte hos en erhvervskonsulent som der er i din kommune. Du skal anmode om cvr-nummer and a whole lot of other shit. Vær forberedt på at det tager minimum 10 års benhårdt slid til lav løn at komme op til skyerne...Men så er du der også.... og du har lavet dine første gode penge...og så går det stærkt.

 

Hvis du bor omkring kbh. giver jeg gerne vejledning over en kop kaffe, da der seriøst er så mage detaljer så det er for omfattende at skrive om...plus at der er flere nuancer der i min verden kræver kropssprog for at forklare præcist.

 

Men er det ikke noget du er interesseret i, er det derudover vigtigt at du lære lidt regnskabslære, og finder dig en god og troværdig revisor...det er dyrt , men pengene værd....regn med små 50.000. for første årsregnskab.

 

Husk at lære hvad du kan trække fra og ikke..

 

Men du skal have hår hud på næsen for at lykkes, da de fleste nystartede selvstændige er lukket igen inden der er gået 5 år....ofte pga udmattelse eller manglende erfaring og blindt fokus på omsætning.

 

Fuck omsætning...det er hvad du sidder tilbage med efter lønninger skat, b-skat, afgifter mv., der tæller.

 

Medmindre du har opfundet den dybe tallerken er det en stor mundfuld..men også enormt givende og lærerigt...både fagligt men også menneskeligt.

 

Pøj pøj med det! :-)

PaleRider

PaleRider

341 indlæg
  • Skrevet

Er uden at prale, også god til at mærke efter om du har det bid det kjræver, for det er ikke for folk der giver op. Det kræver commitment, og fokus, flid og lyst.....og har du det? Jeg kan mærke det ret hurtigt og coache dig derudfra.

 

Har du penge til at starte? Har du foilk til at hjælpe gratis i starten. Lokaler? Har du ekstrajob om aftenen så du kan overleve starten? Logo? Hjemmeside? Kundeunderlag? Produkterfaring? Afsætningslære, hvor meget ved du om det?

 

Bare lidt at tænke over.

womanizer26

womanizer26

42 indlæg
  • Skrevet
Overvej ved opstart af virksomhed om at betale for kontorplads hos en kontorhotel i København f.eks. Her vil du omgås med ligeså ambitiøse mennesker som dig selv, og vil kunne sparre med dem for en masse god motivation. Kontorplads kan evt. findes hos Adeoos