1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Dilemma mht. mit arbejde

Dilemma mht. mit arbejde

rikkestorm

rikkestorm

134 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen. Sidste sommer blev jeg færdiguddannet pædagog og har arbejdet en del som vikar rundt omkring. Jeg blev fastansat som pædagog på et plejecenter tilbage i februar og synes bare det var så dejligt endelig at have fået et fast arbejde! Sagen er så den, at normeringen på ældreområdet er meget ringe (for at sige det pænt) og der er derfor ikke den vilde mulighed for at lave pædagogiske tiltag på min arbejdsplads. De er hårdt ramt af langtidssygemeldinger og beboerne bliver tungere og tungere der flytter ind. Udover, at jeg mangler at kunne udføre mit pædagogiske arbejde og at kunne se jeg gør en målbar forskel for andre mennesker, så er min personalegruppe heller ikke den fedeste. Det er 3-4 gamle garvede rotter, der har arbejdet sammen de sidste 20-30 år, kender hinanden privat og er godt og grundigt groet fast i deres arbejdsrille. Med andre ord, de er IKKE meget for at noget skal ændre sig overhovedet. Jeg som ny bliver ikke hørt og mine idéer og forslag bliver der bare sagt "jaja det fint" til og så bliver der ikke gjort mere i det. Jeg er rigtig træt af det efterhånden og det ødelægger min arbejdsglæde. Så ikke nok med, at jeg mangler målbare resultater på mit pædagogiske arbejde, så holder personalegruppen heller ikke arbejdsgejsten oppe. Jeg har kraftigt overvejet at søge videre i det skjulte, men min samvittighed bliver præget! Jeg føler ikke jeg kan være det bekendt, men det er nok også mest fordi, jeg ved hvor presset de i forvejen er med at få dækket sygemeldingerne ind, så hvis jeg smutter også, står de og er endnu mere på spanden. Derudover har jeg jo også 3mdrs. opsigelse, så det er virkelig svært at finde et job, da næsten alle stillinger er med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1/8. Jeg er virkelig på den. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, men jeg kan mærke mit nuværende arbejder suger al energi og overskud ud af mig. Håber I kan hjælpe mig!
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Har aldrig hørt om nogen, der her 3 måndersopsigelse. Man plejer at have en månedsopsigelse og 3 måneder, hvis man bliver fyret
StupidMee

StupidMee

11 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil sige, at du sagtens kan søge videre, du er nyuddannet og skal da have mulighed for at blive udfordret og få prøvet nogle af dine færdigheder af. Jeg kan godt følge dig mht den dårlige samvittighed over for din nuværende arbejdsplads, men jeg synes, det er vigtigere, at du er glad for at gå på arbejde - det andet må de selv finde ud af. Jeg tror også, du læser din kontrakt forkert mht opsigelse, det er sjældent at almindeligt personale har tre måneders opsigelse, når de siger op selv, det gælder vist kun for højtstående medarbejdere. Jeg vil også tro, at du har 1 måned og at din arbejdsgiver har tre.

Mest populære tråde