1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Droppe studiet?

Droppe studiet?

Rikke-d884ed3eae

Rikke-d884ed3eae

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er i den situation at jeg ikke ved om jeg skal droppe ud af mit studie, det er en kort videregående erhvervsuddannelse, og jeg har været i gang i et halvt år. Det interessere mig ikke rigtig, og desuden kan jeg heller ikke se mig selv sidde på et kontor fra jeg er 23 år og frem til jeg bliver gammel. Jeg har mere en lyst til at tage ud i verden og opleve en masse ting. Men ved ikke om det er dumt at give op på en uddannelse for at lave noget man ikke ved hvor fører en hen. Nogle der har sat i lignende situation eller har nogle erfaringer? Vil bare gerne høre andres meninger! :)
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det er aldrig dumt at opleve, mens man er ung og de bedste ting i livet er jo dem, man pludselig er i uden at det var planlagt. Prøv at læse eller lytte til "Rejsen til mig" af Annette Birkmann, som handler om en kvinde, der sagde sit gode job op og tog ud i verden i stedet, den er rigtig god og kan svare på dit spørgsmål.
Tamara8

Tamara8

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg er gift med min mand, vi elsker os dybt. Efter 30 år af vores ægteskab ændrer min mand og bliver til noget andet, det ser ud som om jeg var gift med en totalt fremmed. Jeg var så forvirret, da ting var forkert, mine børn var klar over, hvad der foregik mellem os, de taler faktisk med deres far, men der er ikke noget ændret. Jeg fandt ud af at min mand er at se en anden, jeg kunne ikke tro, at min mand sagde til mit ansigt, at han er for gammel til ham, han har brug for en yngre i hans liv, at han har brug for en skilsmisse, vi burde ende det op ... men jeg don Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg elsker ham stadig så meget, ikke kun for den kærlighed jeg har for ham, men for børnenes skyld ... hvordan kan nogen tage det rigtigt min ... jeg lavede min mand, hvad han hans i dag tænkte om det sagde jeg til mit selvstændige nej, jeg kan ikke slippe bare sådan. jeg har altid hørt om læge goko hvordan han hjalp mange af min ven til at komme der, elsk dem tilbage og hjælpe dem i forskellige områder, hvor de har problemer, så jeg kontaktede ham, og jeg deler mine problemer med ham, han hjalp mig og min mand kom tilbage til mig med kærlighed og omsorg lige som før igen tak til Moses, hvis du har brug for hans hjælp whatsapp ham plus 2348056398964