1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Fritidsjob og studie. Stress nedtur

Fritidsjob og studie. Stress nedtur

Karla576

Karla576

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg læser til socialpædagog og er netop blevet ansat som tjener som fritidsjob. Jeg blev super glad da jeg fik jobbet, efter prævevagterne var overstået men nu føler jeg det hele er blevet for meget i mit hovede. Jeg har meldt mig syg og er fuldstændig udmattet men stadig ønsker jeg at komme igang og bare bide det i mig igen. Jeg føler mig nervøs for arbejdet men ved samtidig også at når jeg er der syntes jeg det er hyggeligt og rart! Skal jo bare lige ordentlig ind i det og lære alle at kende. Så det er mange modsatrettede følelser der køre rundt inde i mit hovede. Som yngre havde jeg problemer med humøret, var dog aldrig til lægen eller andet men vågnede ofte og græd og kunne ikke tage i skole. Og det er så så småt blevet bedre med tiden og troede faktisk det var helt væk nu men nu får jeg lige en tur igen... Øv øv Ved ikke rigtig hvad Min mening med dette opslag er? Håber det giver bare lidt mening og vil vel bare høre om andre kan genkende det jeg skriver eller har fif eller råd til hvad man kan gøre evt?
Hejallesammen

Hejallesammen

16 indlæg
  • Skrevet
Angående det med at være ked af det, ved ikke om du også føler dig træt og udmattet. Men jeg tog til lægen med det og de troede jeg havde depression osv, men efter blodprøver fandt de ud af det skyldes mangel på vitamin D. Synes du skal prøve at tage nogle i nogen dage og se om det ikke hjælper. Der har jo ikke været så godt sommervejr i Danmark, så mon ikke de fleste mangler lidt ;-)
Shey

Shey

38 indlæg
  • Skrevet
Kan godt følge dig lidt i det med at have problemer med humøret. Det lyder som om det er en omvæltning for dig med det nye job, men som du selv skriver tror jeg bare at det handler om tid til at vænne sig til jobbet og lade det blive en del af din rutine. Alle nye ting er svære og tænker at det er helt naturligt at føle sig nervøs og overbelastet i din situation. Så tænker at du bare skal give det lidt tid og se om det ikke bliver bedre.

Mest populære tråde