1. Forum
 2. Debatten
 3. Studie og job
 4. Hvad arbejder du som? eller vil du gerne arbejd...

Hvad arbejder du som? eller vil du gerne arbejde som?

fixit

fixit

14 indlæg
 • Skrevet

Hej Alle !
Jeg sidder i en situation, hvor jeg ikke helt kan finde ud af hvad jeg skal.
Jeg arbejder pt. ufaglært som butiksassistent. Jeg er uddannet dekoratør, men jobbende er meget små indefor dette område.
Jeg overvejer om jeg skal starte på noget helt nyt, f.eks. indkøber.
Jeg har dog også ønsket om at læse videre indenfor det kreative, men uddannelsen koster 20000-50000kr, så der skal pengene sparres op.

Jeg kunne godt tænke mig lidt inspiration, og høre hvad i andre herinde arbejder med/som. Ikke nødvendigvis hvilket firma.

Derudover vil jeg gerne have inspiration til noget ufaglært arbejde? da jeg desværre ikke helt kan stå indefor den måde vi skal sælge på, på mit nuværende arbejde. Jeg søger allerede nye salgsassistent jobs, men dem er der jo mange om budet om

Dreambig

Dreambig

258 indlæg
 • Skrevet

Hvis jeg var i din situationer er jeg ikke et sekund i tvivlom at jeg ville starte op som selstændig

Dreambig

Dreambig

258 indlæg
 • Skrevet

Hvis jeg var i din situationer er jeg ikke et sekund i tvivlom at jeg ville starte op som selstændig

Frkformidabel

Frkformidabel

104 indlæg
 • Skrevet

Lige nu er jeg i gang på gymnasiet, men jeg føler mig ikke rigtig i tvivl om, hvilken retning jeg skal gå.

Jeg synes ernæring er utrolig spændende, og vil derfor tage en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Det giver flere spændende muligheder!

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Jeg ved ikke hvad jeg vil være
Jeg er igang med at uddanne mig til handelsøkonom, mest fordi jeg er rigtig dygtig til handel. Men ved ikke hvad jeg vil med det. Skal læse en top up bagefter, men stadig... Ved ikke hvorfor.
Ved at jeg ikke gider sidde hver eneste dag bag en computer ved et skrivebord. Det er SLLEEEEET ikke mig. Vil rigtig gerne have et arbejde, hvor jeg er aktiv i løbet af dagen. Det er surt at butiksarbejde er så dårligt betalt og kedeligt i længden.

Har en rigtig stor interesse indenfor fitness og ernæring og har prøvet at tage fysioterapeutuddannelsen, men alt det fysiologiske og de små ting interessere mig bare ikke. Havde også overvejet om jeg skulle læse noget med ernæring, men ved bare at jeg falder af på det kemiske. Det er slet slet ikke mig. Så det må blive på et hobbyplan.
Er uddannet fitnessinstruktør, men kan slet ikke se, hvordan jeg kan udvikle det på en måde, så det kan blive en levevej (for gider ikke bare være instruktør)

snapshot

snapshot

1813 indlæg
 • Skrevet

Jeg læser til sygeplejerske. Jeg ved dog ikke rigtig endnu, hvilket speciale, jeg gerne vil have Der er en del ufaglærte jobs i hjemmeplejen og på plejehjem. Gode muligheder for aften-, weekend- og nattevagter, hvor lønnen er ret god

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
 • Skrevet

Jeg læser medicin i øjeblikket og vil være læge men derudover har jeg haft fritidsarbejde ved både samlebånd, i grillbar og som ekspedient i en forretning.

lorde

lorde

1557 indlæg
 • Skrevet

Vil gerne være kulturformidler og undervise i sprog

kh1203

kh1203

698 indlæg
 • Skrevet

Lige nu arbejder jeg i en børnehave - jeg er så glad for det
Det er dog ikke denne sti, jeg gerne vil følge hele mit liv.
Til september skal jeg forhåbentlig læse Teknisk Biomedicin på DTU. Herefter håber jeg på, at få job ved en fødevarevirksomhed og forske i, at gøre E-numre sundere

troldebarn

troldebarn

168 indlæg
 • Skrevet

jeg vil rigtig gerne være bibliotekar. Begynder muligvis på uddannelsen i september