1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Job i udlandet

Job i udlandet

yolo

yolo

826 indlæg
  • Skrevet
Hej piger.
Jeg kan mærke at jeg virkelig har brug for nogle forandringer i mit liv, og nu mens jeg stadig er ung, vil jeg gerne opleve lidt af verden. Jeg er derfor gået i gang med at undersøge job muligheder i udlandet. Men hvis nogle har erfaringer, links mv. kunne jeg rigtig godt bruge noget hjælp. 
Det må gerne være ufaglært arbejde (jeg er ikke kræsen), og ift. lande er jeg heller ikke kræsen, med udelukkelse af norge, svergie og tyskland. 
Jeg søger gerne indenfor hotelbrancen og det der tilhøre, telemarketing, resorter, huminitært arbejde, intertainment, ja nærmest alt der er ufaglært og som giver løn under arbejdet. 
Jeg har fundet disse som jeg syntes var noget:
findjobabroad.com (generele jobopslag i undlandet)

http://tmpo.dk/da/ (malaga telemarketing)

http://infonordic.com/arbejde/bo-i-spanien/ (konsulent malaga)

Håber på hjælp, nøj hvor er google en jungle 

valpo

valpo

258 indlæg
  • Skrevet
workaway.com
anothergirl

anothergirl

780 indlæg
  • Skrevet
Hej,

Spændende med job i udlandet. Jeg arbejder faktisk selv ved et af de steder, du nævner. Det er hårdt arbejde at sidde på telefonen 8 timer om dagen, og så skal der jo leveres. Hvis du tror at du vil være god til at sælge over telefonen, er det da klart at overveje. Lønnen er meget dårlig, men sådan er det jo med job i udlandet. Men Málaga er en super fed by og jobbet er nu ikke så galt endda :-) Der er dog generelt stor udskiftning inde for den brance!
hjemmegående

hjemmegående

2 indlæg
  • Skrevet
vis det er så er der mulighed for at arbejde hjemmefra ved det firma som jeg arbejder for Vi har fået vokseværk! Derfor har vi brug for flere medarbejdere til vores online platform. Hos DKWorkFromHome arbejder du hjemmefra og når du vil. - Desuden udbetaler vi din løn hver uge Så er du en af vores 25 nye medarbejdere? Læs mere og ansøg i dag: http://www.dkworkfromhome.com/signup-form/?ref=comm610M