1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Jura uddannelse kvote 2

Jura uddannelse kvote 2

Alex966

Alex966

2 indlæg
  • Skrevet
Hej! Det er sådan at jeg gerne vil søge ind på jura via kvote 2, og har virkelig svært ved at få skrevet en motiveret ansøgning. Håber der er nogen der kan komme med et eksempel på en ansøgning, eller bare lidt hjælp...
Maggiemus

Maggiemus

84 indlæg
  • Skrevet
Der er meget hjælp at hente hvis du googler kvote2 ansøgning. Du kan skrive ting som, hvorfor du gerne vil læse Jura, hvilke fag du mener er spændende på uddannelsen. Hvad du eks. har af erhvervserfaringer som du kan bidrage med og bare generelt vise at du har sat dig ind i studiet og vis at du er motiveret til at gå på studiet.
helene34533

helene34533

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Alex,

Kan godt forstå du er mega meget i tvivl om hvordan en kvote 2 ansøgning skal skrives. Var jeg også selv! Også fordi det er så vigtigt for ens fremtid og man vil bare helt vildt, gerne ind på den uddannelse, man ønsker. 
Jeg tog selv kontakt til nogen, der vidste mere om det, end mig selv gør fordi jeg virkelig gerne vil ind. Jeg fik hjælp med min kvote 2 ansøgning, og er så glad for jeg gjorde det, fordi er så tilfreds med min ansøgning nu, og ville ikke selv kunne have skrevet den. Har nemlig lidt svært ved at få formuleret mig på skrift. 

Synes du burde overveje at kontakte dem hos www.gokvote2.dk, de er vildt hjælpsomme, og virkelig gode til det de laver! :) Og de hjalp mig mega meget!!  

Held og lykke med det hele!

Kh
Helene <3