1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Ked af mit nye job.

Ked af mit nye job.

girly2014

girly2014

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har bare brug for at komme ud med dette og muligvis få et godt råd til hvordan jeg håndtere det. Jeg begyndte på nyt job i tirsdags og havde glædet mig vildt meget til at komme igang. Det er i butik og har arbejdet i samme forretning bare en anden by tidligere. Men det er slet ikke som jeg havde forventet. Godt nok har jeg kun været der i 4 dage nu, men får en knude indeni hver aften inden jeg går i seng og om morgenen inden jeg skal afsted. Jeg har lyst til at græde hele tiden og bare ønske at jeg kunne blive hjemme. Jeg er bange for ar gøre noget forkert, fordi min chef forventer at jeg kan alle disse ting man skal. Jeg er ikke god til at modtage kritik, jeg føler bare som en pestilens når det er. Jeg er bange for at jeg har sagt ja til nogle udfordringer som er større end jeg lige havde regnet med. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.. :-(
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Giv det en måned, det kan være, at du bare skal i gang. Hvis du stadig har det sådan, så sig op. Du har ofte en udvidet mulighed for opsigelse i forholdt til varsel i starten af ansættelsen, hvilket vil fremgå af din kontrakt.
LiseH

LiseH

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil råde dig til at holde fast og give det en chance. Rigtig mange, inklusiv mig selv, skal bruge noget tid for at falde til og føle sig tryg på en ny arbejdsplads. Men det er netop dét der udvikler en, og kan ruste dig til at blive bedre til det i fremtiden. Hvis din chef stiller nogle krav til dig er det måske også en god ting, da det kan udvikle dig til bedre at kunne tage imod kritik. Jeg håber i hvert fald at det er blevet bedre.

Mest populære tråde