1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Kvote 2 ansøgning til sygeplejerske uddanelse -...

Kvote 2 ansøgning til sygeplejerske uddanelse - gode jobs??

Camillakr

Camillakr

2 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg står til og gerne vil læse til sygeplejerske efter mit sabbatår, men jeg er vildt meget i tvivl hvad der kunne være godt og have som arbejde i mit sabbatår som kan bruges i min kvote 2 til uddannelsen? Jeg har bl.a. mulighed for at arbejde i en produktion, men tæller den også som "andet erhvervserfaring" som man kan have med i sin ansøgning? Håber virkelig på svar! :)
coffeewizard

coffeewizard

67 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke sygeplejerske, men jeg vil gætte på, at arbejde på for eksempel et plejehjem vil tælle mere op end produktionsarbejde :) Ellers ville jeg kontakte en uddannelsesvejleder på uddannelsesstedet og høre dem ad.
Camillakr

Camillakr

2 indlæg
Jep har jeg også tænkt mig at søge! Men gad godt vide hvilke andre jobs der f.eks. kunne være gode :)
Josefine Maria

Josefine Maria

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Handicaphjælper, hjemmeplejen - både udekørende og på plejehjem, en institution for handicappede og egenlig bare jobs hvor du har med mennesker at gøre. At arbejde på en bar kan også trække op, fordi du lære at håndtere konflikter og voldsomme situationer.
helene34533

helene34533

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Kan seriøst godt forstå du er i tvivl, var også selv mega meget i tvivl om hvordan man skriver en ansøgning og hvordan man, gør den god. Og så hvad der er godt at have med, og ikke have med. Også fordi der er så meget på spil, og man vil helt vildt gerne ind på uddannelsen?? Jeg valgte dog at få hjælp udefra med min kvote 2 ansøgning, da jeg syntes det var så svært at komme igang og er heller ikke så god på skrift (som i nok kan se hehe). Men synes du bør tjekke Go' Kvote 2 ud. De var ihvertfald rigtigt gode til at hjælpe mig med min ansøgning. Held og lykke med din ansøgning og håber du kommer ind <3