1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Motiveret ansøgning plagiat??

Motiveret ansøgning plagiat??

LifeIsGood22

LifeIsGood22

71 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej piger. Jeg ville spørge om der er nogen af jer der ved, om man bliver taget i plagiat hvis man sender samme motiverede ansøgning man sendte sidste år, dog med rettelser? Min motivation for at ville starte på uddannelsen er jo næsten den samme, bare meget stærkere, fordi jeg ved at det er den uddannelse jeg vil ind på, men som jeg ikke fik lov til at komme ind på sidste år. Grunden til jeg vil ind er også stadig den samme.
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Plagiat er et udtryk man bruger om videnskabelig uredelighed, således at man ikke udgiver andres materiale som sit eget, eller at man genudgiver noget under påstanden, at det er noget nyt. Det har intet med ansøgninger at gøre. Du kan sende en identisk ansøgning ligeså mange gange du vil, for det er ikke det plagiat betyder.
LifeIsGood22

LifeIsGood22

71 indlæg
Tusind tak for svar! Var til samtale med en uddannelsesvejleder på uddannelsen, som sagde, at jeg havde lavet en god og meget motiveret ansøgning, så det ville være synd og lave en ny, som måske kunne vise sig, at være dårlig, fordi jeg ville ende med at skulle skrive det hele på en anden måde.

Mest populære tråde