1. Forum
 2. Debatten
 3. Studie og job
 4. Muligheder for at tage uddannelse i London? HJÆLP!

Muligheder for at tage uddannelse i London? HJÆLP!

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Hej piger, jeg håber virkelig, at der sidder nogle bag skærmen, der ved noget om det her:
Jeg vil rigtig gerne studere i England (gerne nær London) efter gymnasiet! Det er nok væsentligt, at jeg lige fortæller kort om, hvad jeg gerne vil studere Jeg vil gerne studere noget Buisness school eller lignende. Men, men, men.. Alle de gode steder jeg finder er jo privatskoler, som koster K-A-S-S-E-N!! og da jeg ikke er datter af en rigmand har jeg ikke råd til dette Ved i noget om, hvilke muligheder der er? Kan man få støtte eller noget?

munskin

munskin

3641 indlæg
 • Skrevet

Hvis du vælger at studere i Danmark og så bare tage på udveksling kan ud tage dine uddannelsespenge med. Det kan måske ikke dække alle dine udgifter, men det er en god start, og man kan supplere ved at søge legater.
Hvis du derimod vil tage hele uddannelsen i England kan du ikke få dine uddannelsespenge med. Så tror ikke der er anden mulighed end at søge en masse legater.
Skal ikke kunne sige om de har noget støtte i England du også kan søge....

lurifax87

lurifax87

1122 indlæg
 • Skrevet

Hvis du kan finde en skole der er godkendt herhjemme kan du søge om at få dækket skolegebyret(eller hvad det hedder), igennem SU styrelsen. Men det er vist en langsommelig proces, så sørg for at være ude i god tid.

frkfinland

frkfinland

430 indlæg
 • Skrevet

Altså, ALLE universiteter i London koster ca. 100.000 om året - og det er jo foruden husleje, bøger, mad, og alt sådan noget. Tror næppe at det er noget SU dækker

Sishu

Sishu

2109 indlæg
 • Skrevet

Man kan få tilskud til brugerbetaling på nogle uddannelser, men TVIVLER stærkt på at de betaler til størstedelen af en hel udenlandsuddannelse, hvis overhovedet noget, når det er udenlands.

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej mener at du sagtens kan få tilskud til uddannelsen. Mener det er 23.000 for et semester (det er det hvis du skal på studiophold i udlandet). Har faktisk kigget på EDU og Kilory og mener at de kan hjælpe med at få en hel uddannelse i udlandet. Derudover skal du lige huske på at det er dyrt som i meget dyrt at bo derovre - ja du får nok din SU med men den rækker KUN til husleje ca.
Men held og lykke - London er så fed en by

Astatic

Astatic

1573 indlæg
 • Skrevet

Hej, jeg læser selv i England så kan give dig nogle råd:

Det er generelt dyrt at læse i England, især på privatskoler, så det vil jeg foreslå du undgår. Det er dog også dyrt at læse på universiteter. Hvis du vil læse business på et engelsk universitet, skal du betale 9.000 pund om året i studieafgift, og det er eksl. husleje, mad, bøger og andet studiemateriale. Så hvis du f.eks. vil tage en 3-årig bachelor i business i England, vil det komme til at koste dig 27.000 pund, som du skal betale tilbage i 9% om måneden, når du har fået et arbejde hvor du tjener mere end 21.000 pund om året (du kan selv lige tjekke hvor meget det er i DKK inde på valutakurser.dk). Så du skal ikke betale for uddannelsen med det samme, først når du har fået et job og er økonomisk godt rustet til at afbetale din gæld.

Du kan få SU med til udlandet i op til 4 år - lige nu er den SU satsen for udeboende 5.662 kr. om måneden, FØR SKAT. Hvis du tager en kandidatuddannelse i udlandet, kan SU betale hele uddannelses for dig - det kaldes et stipendie.

Derudover kan du som sagt søge legater, men det tager en helvedes lang tid og er en meget besværlig proces, så der skal man være heldig vil jeg sige. Derudover, hvis begge dine forældre tjener mindre end 43.000 pund om året, kan du få studiestøtte fra den engelske regering, men ellers kan du ikke få noget.

London er en dyr by at læse i, men det er du nok ikke overrasket over. Man skal være heldig, hvis man kan finde bare et værelse til 500 pund om måneden. Dog kan du søge om noget, der hedder et 'maintenance loan', hvor du får betalt studiebolig af den engelske regering, men de penge du søger lån for skal betales tilbage sammen med de 27.000 pund i studieafgift, så det bliver til en hel del penge!

Så det er rimelig vanskeligt at tage sin uddannelse i England i forhold til Danmark, hvor det er dejlig gratis, men du skal da ikke give op på din drøm

Hvis du synes det jeg lige har forklaret lyder alt for dyrt, vil jeg foreslå dig følgende ting:

1) Nøjes med at tage et studieophold/sabbatår i London i stedet for en hel uddannelse
2) Du kan læse business i Danmark først og så bagefter kan du bygge videre på din uddannelse ved at tage en master i London, det vil SU jo som sagt hjælpe dig med at betale.
3) Du kan tage din uddannelse i en anden by end London, hvor det er billigere at bo. Der er altså også en masse fede byer i Nordengland, hvor jeg selv læser, som Sheffield, Manchester, Leeds, Birmingham osv., og generelt vil du møde folk, som er meget mere afslappede/nede på jorden heroppe, end du vil i London. Så kan du jo tage til London i nogle weekender f.eks.

Til slut vil jeg lige give dig et link til en hjemmeside som hedder UCAS, hvor du kan læse mere om uddannelse i England + søge efter steder, hvor du kan læse - det er det, som svarer til www.ug.dk.

www.ucas.ac.uk

Jeg håber det hjælper dig, og undskyld den lidt lange besked du kan bare sende mig en PB, hvis du har flere spørgsmål

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Tak for svarene - de er meget brugbare! Jeg fortsætter min undersøgelse og evt. være mere åben for andre byer...

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Gå eventuelt ind på Isabella Thordsens blog: http://isabellathordsen.dk/. Hun er vidst lige startet på studie i London. Der kan du måske få lidt information

sofi.and

sofi.and

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

test

Mest populære tråde