1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Sige job op efter kun 2½ måneder...

Sige job op efter kun 2½ måneder...

Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Jeg fik nyt job for 2 måneder siden. I starten var jeg rigtig begejstret, men med tiden er det blevet sådan, at jeg nærmest frygter at skulle derud. Det er et bosted for udviklingshæmmede børn og unge, nogle udadreagerende, så det er ret psykisk anstrengende. Herudover synes jeg, at som u-uddannede 20 årige, ikke føler mig kompetent nok til alt det ansvar man har derude. Det er bla med medicin håndtering, nattevagter hvor man er alene, nogle får elepsi anfald hvor man også kan risikere at være alene med beboeren. Det gør mig vildt nervøs, og ikke på den gode måde. Jeg er dog typen, som er vildt stædig og som har det med at blive i noget, selvom jeg ikke trives i det, så det er svært for mig at give op, selvom jeg ikke føler at det er det rette job for mig. Så det jeg egentlig bare vil er, at høre om der er nogle som har nogle opmuntrende ord, eller nogle som har været i samme situation?
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Lige en lille ting: Please sig epilepsi, som det hedder, og ikke elepsi, når du nu arbejder med det:)
Truntemus123

Truntemus123

9 indlæg
Opmuntrende ord hva? Måske har hun et problem med at stave eller også var det bare en tastefejl... Det er ikke engang vigtigt i den her sammenhæng. Det vigtige er at hun har brug for opmuntrende ord der gør hendes arbejde lettere.
culpa

culpa

561 indlæg
Hun er ikke kvalificeret til sit arbejde, og derfor er den mest oplagte løsning at hun siger op. Desuden skal ens arbejde ikke gå en så meget på.
Supernova1

Supernova1

455 indlæg
Det var da et fuldstændig malplaceret svar 😒, vi ved jo godt hvad hun mente så hvad skade gøre det om det stavet rigtigt eller ej?. Til dig ts hvis du ikke trives i dit job burde du sige op, hvad nytter det at holde ud hvis du hader at tage på arbjede? Du kan jo også søge job et andet sted og så bare blive indtil du får et andet arbejde

Mest populære tråde