1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Sige op den første uge?

Sige op den første uge?

Lulu

Lulu

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, Jeg har brug for input... Jeg holder sabbatår og har fået nyt job, og bor samtidig på stedet hvor jeg arbejder. Jeg kan egentlig godt lide selve arbejdet, men huset jeg bor i er ikke særlig godt, det er meget gammelt og nogle ting virker ikke, og selvom jeg har gjort opmærksom på det flere gange, så virker det ikke rigtig som om der sker noget. Jeg bruger en stor del af min løn på at betale huslejen, men har mulighed for at flytte til et andet sted i samme område. Det er dog et krav til jobbet at man skal bo på stedet, ellers var jeg ikke flyttet ind starte med, men jeg ville gerne have jobbet – nu er jeg dog kommet dertil, hvor jeg tænker at det her ikke er stedet for mig, og så må jeg bare finde noget andet. Jeg synes bare det er rigtig svært hvordan jeg skal få sagt, at jeg gerne vil stoppe. Jeg har kun været her i lidt over en uge, så jeg føler jeg burde give det en chance lidt mere tid, men jeg kan også bare mærke at det slet ikke kommer til at fungere for mig at bo her og så er der ingen grund til at trække det ud. I og med at min udlejer også er min chef, bliver det meget hurtigt akavet, og jeg har lidt dårlig samvittighed over at sige op næsten før jeg rigtigt er startet. Jeg er for det meste på arbejde alene, og min chef er der ikke på faste tidspunkter, så jeg kan ikke finde ud af om jeg skal skrive en besked, eller om det er for upersonligt og jeg i stedet skal prøve på at fange ham når han kommer forbi. Jeg kan godt være dårlig til at sige nej og til at sige fra generelt, så jeg føler mig mest ”sikker” hvis jeg skriver en besked, men jeg vil samtidig gerne takke af på en pæn måde. Jeg har endnu ikke underskrevet kontrakt eller betalt for lejligheden, så jeg er ikke bundet. Min chef har været meget sød, det er bare boligforholdende jeg ikke kan leve med, og jeg har ikke lige stået i en lignende situation før, så jeg synes det er virkelig svært.
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Så siger du"jeg siger op per sags dato grundet utilstrækkelige og mangelfulde boligforhold". Det er kun så kompliceret som man selv gør det til. Dog vil jeg sige, at der kan være noget kontraktsmæssigt som ikke er i orden ift. dine boligforhold, prøv at læse den igennem og se om der er noget, som du kan påberåbe dig.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Hvis du er usikker på, at du "tør" få det sagt, når du endelig står over for ham, så skriv det på en meget pæn måde i et brev og aflever det til ham personligt, hvor du måske også kan forklare det kort. Jeg synes, det er en god idé, at du trækker dig inden du er kommet for langt ind i det, når du har det sådan.
Lulu

Lulu

8 indlæg
  • Skrevet
Tak for svar. Jeg har heller ikke en lejekontrakt, så der er ikke så meget at læse igennem. Det kunne måske være en løsning med brevet...
culpa

culpa

561 indlæg
Nej, det kan jeg forstå, men det kunne være at du slet ikke var forpligtet til at bo der, eller at du har krav på udbedrelse af manglerne ved ejendommen.
Lulu

Lulu

8 indlæg
Nårh, på den måde. Det stod i jobannoncen som et krav. 

Mest populære tråde