1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Skal jeg flytte?

Skal jeg flytte?

Soffie89

Soffie89

378 indlæg
  • Skrevet

Hej piger.

Jeg kommer fra en lille by tæt på Århus, men bor i kbh hvor jeg læser på KU. Jeg blev flyttet fra Århus uni til Københavns fra januar i år fordi jeg trængte til nye omgivelser. Jeg er rigtig glad for at være her. Problemet er bare, at jeg dagligt savner min familie og bedste venner og veninder. Der går ikke en dag hvor jeg tænker, om det mon var det rigtige valg for mig og her de sidste par dage har jeg faktisk tænkt, at jeg gerne vil tilbage.
Jeg ved godt, at I ikke kan svare på hvad jeg skal gøre. Men hvad havde I gjort? Og har I nogle gode råd?
Jeg har 2 semestre tilbage foruden det jeg er på nu - så et år. Jeg har også tænkt på at tage et til semester i kbh, men ved ikke om jeg kommer til at savne endnu mere.

erusepe

erusepe

321 indlæg
  • Skrevet

jeg tror jeg ville det en chance mere, bare for at være helt sikker på mit valg

erusepe

erusepe

321 indlæg
  • Skrevet

tilføjelse:
jeg flyttede til thailand for tre år siden.
det første halve år var et HELVEDE. jeg hadede det som pesten, og jeg fortrød mit valg rigtig meget. så var jeg hjemme i et par måneder, fik set min familie, mine venner og så videre. så rejste jeg tilbage fordi jeg savnede det. det endte så med, at jeg rejste videre rundt i asien og slog mig ned i australien. jeg kom hjem for knap to uger siden, og jeg flyttede til en ny by, hvor min mor og to af mine søskende bor. der går ikke en dag hvor jeg ikke savner udlandet, det var det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne rejse rundt igen. jeg flyttede udelukkende tilbage fordi jeg savnede mine søskende, og fordi jeg ikke helt er sikker på, om jeg har lyst til at blive ved med at arbejde indenfor min profession.
jeg ved godt, at det ikke er det samme som et studie, men min pointe er, at jeg ville give det en chance mere, det kan være at du ender med at elske københavn og få en masse nye bekendtskaber og en masse fede oplevelser.

b89

b89

446 indlæg
  • Skrevet

Jeg flyttede fra djursland til Esbjerg for at studere uden at have nogle her
Det var hårdt de første par måneder, men jeg er rigtig glad for det. Det har givet mig rigtig meget ikke at have et sikkerhedsnet Nu har jeg boet her i lige over tre år
Så giv det en chance, og husk på det er dit eget ansvar at få skabt en omgangskreds i kbh. Så spørg dem på studiet om i ikke skal tage en bytur...hva som helst.
Men jeg kan godt forstå dig, jeg har selv planer om at flytte tættere på familien, når jeg er færdig på studiet

Soffie89

Soffie89

378 indlæg
  • Skrevet

Det er skam ikke fordi jeg ikke har nogen bekendtskaber. Jeg er sammen med folk hver dag og går tit i byen. Jeg står også meget splittet og vil gerne begge ting. De folk som bor i Århus betyder bare mere og jeg savner dem meget i min hverdag.