1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Sygeplejerske kvote 2

Sygeplejerske kvote 2

Alex966

Alex966

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej! :-) Jeg vil gerne søge ind som sygeplejerske via kvote 2, eftersom det altid har været min drøm, men er bange for ikke at blive optaget! Skal skrive en ansøgning og ved slet ikke hvordan jeg skal starte.. Håber der er en der kan hjælpe mig med en ansøgning.
helene34533

helene34533

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Alex,

Kan godt forstå du er mega meget i tvivl om det. Var jeg også selv! Også fordi det er så vigtigt for ens fremtid og man vil bare helt vildt, gerne ind på den uddannelse, man ønsker. 
Jeg fandt frem til nogen, der vidste mere om det, end mig selv. Jeg fik hjælp med min kvote 2 ansøgning, og er så glad for jeg gjorde det, fordi er så tilfreds med min ansøgning nu, og ville ikke selv kunne have skrevet den. Har nemlig lidt svært ved at få formuleret mig på skrift. 

Held og lykke med det hele!

Kh
Helene
Madøret

Madøret

16 indlæg
  • Skrevet
Hej Alex, Kan godt forstå dine frustrationer og nervøsitet. Men det er bare om at få det gjort. Du vil fortryde det, hvis du ikke gør det, og du kan altid søge ind igen, hvis du ikke kommer ind. Husk at din ansøgning skal være målrettet dem og hvorfor du brænder for at læse netop den uddannelse. Held og lykke!!