1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Vinteropstart på uni - hjælp, what to do?!

Vinteropstart på uni - hjælp, what to do?!

jordbærplaster

jordbærplaster

3 indlæg
  • Skrevet
Hej :-)
Jeg har søgt ind på medicin på Syddansk, men jeg kom desværre ind til februar til vinteroptaget - uden at være klar over, at jeg kunne komme ind på dette tidspunkt.
Jeg skulle have fået en studiebolig lige om lidt, men kan sandsynligvis ikke få den, nu hvor jeg ikke er studerende.
Er der nogle, der har nogle gode råd til, hvad man kan gøre, når man står og venter på at skulle starte til vinter - eller andre, der er i en lignende situation? Jeg overvejer at tage gymnasiesupplerende fag i mellemtiden, men ved ikke, om jeg stadig kan få en studiebolig, hvis jeg vælger dette. Dog har jeg naturligvis opfyldt adgangskravene og ved ikke, om det er muligt for mig at tage supplerende fag. Hvis nogen har forslag til andre ting, jeg kunne foretage mig inden studiestart til februar, vil jeg også meget gerne have inputs til dette.
God sommer!
Kh.
Den kommende medicinstuderende
Fearless

Fearless

203 indlæg
  • Skrevet
Det er dumt at tage supplernde fag når du er kommet ind. Det koster penge, og er en unødvendig udgift. Du kan dog godt få studiebolig hvis du tager de fag. Desuden er der rift om boligerne lige nu, men der er okay god chance i Odense her til vinter. Dog kan du i Odense få en studiebolig 3 måneder inden studiestart. Så mit råd er at arbejde indtil da, og så søge fra når du kan.

Mest populære tråde