1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Dagligt løb

Dagligt løb

Lakridsen

Lakridsen

62 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, Jeg vil gerne tabe mig nogrt mere og derfor løbe dagligt. I forvejen løber jeg 3 gange 5 km. Om ugen men vil gerne fylde de andre dage ud, så vidt som muligt. Jeg ved godt det kan forårsage skader ved hård træning, så tænkte om jeg ikke kunne lave noget interval de andre dage. Vil gerne høre om jeres idéer og/eller erfaringer. Mvh
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Du kunne begynde at styrketræne, hvilket også kan hjælpe på vægttab, dog vil det ligemeget hvad være godt med nogle hviledage, så du ikke får skader.
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville nok også begynde at træne på andre måder hvis jeg absolut skulle træne hver dag :) uden at være ekspert så tror jeg virkelig ikke at almindeligt løb og interval er så forskelligt at de kan gøre det ud for en hviledag for hinanden.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Løb er rigtigt hårdt for led og muskler og man anbefaler derfor at man supplerer med styrketræning. Cardio (løb, svømning, roning osv) er primært fedt- og muskelforbrændende, så for at bibeholde muskelmasse og smide fedt er styrketræning den anbefalede træningsform - ellers bliver du tynd ja, men uden en muskel i kroppen til at give dig former. Derudover er kosten alfa og omega - du kan træne 3 timer om dagen, 6 dage om ugen, men hvis du spiser forkert er det komplet spild af tid.
Liselotte80

Liselotte80

6 indlæg
  • Skrevet
Som skrevet er kosten det vigtigste at tage fat på hvis du vil tabe dig. Jeg mener dog at løb er en fin måde at tabe sig på hvis man bygger det op langsomt. Ellers er cykling et godt alternativ. Hvis man vil tabe sig handler det om at få pulsen lidt op over så lang en periode som muligt