1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Er jeg gravid, eller er det bare min menstruati...

Er jeg gravid, eller er det bare min menstruation der leger med mig?

Girlpower 17

Girlpower 17

4 indlæg
  • Skrevet
Den seneste uge har jeg ædt som det passer mig og har prøver at holde min trang til mad ned, for at kunne holde styr på min sundhed. Men i går, fik jeg kvalme om morgen og kunne næsten ikke spise noget og så når det nåede til aften blev jeg hurtig mæt, af en meget lille portion. I nat fik jeg også kvalme, jeg vågnede faktisk af selve kvalmen. Fik kvalme igen da jeg vågnede og troede jeg skulle kaste op(det skete ikke) nu har jeg kvalme igen her til aften og kan ikke engang have duften af mad uden af føle jeg skal kaste op. Hvad sker der? For jeg forstår det altså ikke helt? Hilsen En meget nysgerrig pige
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Tror bare du trænger til mad, efter at have holdt din trang til mad nede. Eller måske er du ved at få en forstoppelse? Det er svært at svare på, da det kan skyldes mange ting. Men hvornår havde du sidst menstruation?
Girlpower 17

Girlpower 17

4 indlæg
Altså jeg har stadig spist, selvom jeg har prøvet at holde min trang nede. Jeg har trænet siden onsdag, ikke det vilde, men bare lige for at få min puls op, ca 20 minutter. Men det kom bare fra den ene dag til den anden, her igår startede det med kvalmen. Min menstruation startede d.22 /02 Jeg har for nyligt fået lagt en p- stav d.02/02 Men det er den uden, det stof der giver blodpropper. Ved ikke om det er nyttigt info:)