1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Erfaringer med akne/uren hud?

Erfaringer med akne/uren hud?

lillefugl

lillefugl

4 indlæg
  • Skrevet
Jeg har gennem en del år haft problemer med uren hud, der indenfor de seneste par år har udviklet sig til mild akne. Jeg har prøvet Clindoxyl og Redap (efter anbefaling af min læge), men uden virkning. Det skal siges, at jeg drikker nok vand, stresser ikke, dyrker motion - og hvad der ellers kan have indflydelse på huden. Derudover renser jeg den morgen og aften. Jeg vil mægtig gerne høre, om i har nogle tips og erfaringer. Det kunne være rart at undgå de skrappe pillekure. Jeg har bl.a. hørt om krokodilleolie fra cetina skincare, men er ret skeptisk...
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Skintonic i T zonen efter afrensning,bad,før cremer,sminke udover det,så oplever jeg,at mejeriprodukter har en negativ indflydelse på min hud,så skærer ned på mejeriprodukterne,når jeg er plaget skifter dem,så ud med soya,havre,eller rismælk.....føler,der er en sammenhæng...bruger ansigtsmasker 3 X ugentligt 2 rense,1 fugtgivende zinklinement på en evt bums før sengetid,ellers forsøger jeg,at holde dem ud vasker pudebetræk jævnligt drikker rigeligt med vand forsøger,at motionere til jeg sveder,men der skal meget til for mit vedkommende er utryg ved dampbade,da det er,så tæt på øjnene,men kan tage et rent håndklæde,og fugte det med kogende vand,så holde det mod huden 15 minutter før jeg fx ligger en maske tager tilskud af zink zinkmangel kan forværre ens akne bruger abrikosskrub til sensitiv hud fra Normal,når jeg står under bruseren massere helt forsigtigt henover hele ansigtet lige efter bad bruger jeg ansigtscreme det er vigtigt føler min hud fedter mindre,så det påvirker min hud til,at producere mindre olie har kombineret hudtype,så mine problemer opstår typisk ved næse,hage,mellem øjenbrynene har hidtil vidre aldrig prøvet pillekure har prøvet,at være,der hvor jeg overvejede det tør godt bruge sheabutter i ansigtet i et tyndt lag,samt kokosolie,som afrensning hvor jeg renser med det skyller af,så føles huden silkeblød,og finder det lettere,at påføre foundation så hvis jeg har ar,rødme,eller rifter smører jeg huden med aloevera gel flere gange dagligt......tip jeg føler har hjulpet er,at duppe sine bumser med saft fra hvidløg,og sove med det:-)
Maibrit

Maibrit

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror som regel at løsningen er "less is more" forstået på den måde, at det ikke hjælper at købe alverdens smarte produkttyper og så ellers smide det i hovedet. Især ikke hvis bumserne er hormonel betinget. Umiddelbart tænker jeg, at du skal gå efter de knap så skrappe produkter (med alkohol, parfumestoffer osv.), der udtørrer/irriterer huden. I stedet for skal du fokusere på produkter med salicylsyre, der jo har en god virkning på bumser. Jeg bruger f.eks. t-zone peeling fra Pudderdåserne, men Paula's Choice har eftersigende også en god peeling med salicylsyre. Bare vær opmærksom på at bumserne godt kan blusse meget op til at starte med, men at det altså bliver bedre når huden har vænnet sig til det. Og så er en god fugtighedscreme også et must-have.

Mest populære tråde