1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Fjernelse af slimhinden i livmoderen

Fjernelse af slimhinden i livmoderen

Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
  • Skrevet
Efter kirurgisk abort (uønsket graviditet) + havde fået oplagt kobberspiral den samme dag, har jeg haft KÆMPE problemer med voldsomme menstruationsblødninger, smerter osv. Jeg bløder SÅ meget at der hele tiden kommer store klumper ud + at jeg hurtigt bliver gennemblødte, så jeg er faktisk nødt til at bruge de der kæmpe bleer, dem som ældre mennesker bruger, I ved og nogle gange besvimede jeg næsten... Ja, desværre er det SÅ slemt. Det er værst de første 2 dage. Jeg troede, at det skyldtes min kobberspiral og valgte derfor at få den taget ud igen efter 1 år, men desværre efter 3 år har jeg stadig de samme problemer med voldsomme blødninger, smerter, osv Jeg har været pisse frustreret over det og talte med min læge + gynækolog og været gennem mange undersølgelser og alt så fint, og gynækologen sagde, at jeg enten skulle vælge hormonspiral eller p-piller. Jeg sagde nej til begge dele, da jeg slet ikk ønsker sådan noget i min krop + min kæreste kan ikk lave børn, så ingen grund til prævention. Jeg fortalte gynækologen, at jeg havde hørt og læst om at nogle kvinder har fået en slags udskrabning og fjernet et eller andet dernede. Han sagde nej, og jeg blev endnu mere frustreret. Så jeg prøvede at skifte en ny gynækolog, en kvindelig en, og hun kunne forstå mig med det samme. Hun sagde, at jeg kan få slimhinden i livmoderen fjernet, og jeg har sagt, at jeg meget gerne vil. Hun har selvfølgelig sagt, at det kan betyde at jeg ikk kan have børn, og det er helt fint med mig da jeg aldrig har ønsket børn og kommer aldrig til det (jeg er 27 år) og jeg er 100 % sikker, så lad nu være med at sige, jeg vil fortryde/ombestemme mig :)) . Nå men jeg vil så lige høre om nogle af jer har fået slimhinden i livmoderen fjernet? Hvis ja, hvordan gik det efterfølgende? Hjalp det? Osv. Fortæl... Jeg er lidt urolig, da jeg er så bange for at der vil give mere problemer.
culpa

culpa

561 indlæg
  • Skrevet
Jeg har også selv bestemt, at jeg ikke skal have børn, og kender derfor udmærket til "bare vent, du ombestemmer dig", som kan være virkelig provokerende, når man kender sig selv godt nok til at vide, at man aldrig nogensinde skal have børn. Jeg har ikke selv fået fjernet slimhinden, men har hørt godt om det, og det lader til at virke, så jeg mener da at du burde gøre det, hvis intet medicinsk står i vejen for det.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Må jeg spørge, hvorfor I ikke vil have børn? Jeg ved ikke, om jeg vil, er i tvivl.
culpa

culpa

561 indlæg
Der har aldrig været nogle bimlende æggestokke når jeg så en baby, eller lyst til at bruge 20 år af mit liv på at snakke om bleer, folkeskoler, LEGO og børnefødselsdage, og jeg kan ikke udstå tanken om selv at være gravid. Jeg forstår ikke hvorfor folk synes at det med at få børn er meningen med livet, og jeg prioriterer andre ting. Desuden har op mod 70% af forældre på et tidspunkt fortrudt, nok fordi de fleste ikke indser, at hele deres liv bliver ændret, før de har fået barnet.
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Har valgt heller ikke,at få børn,men alligevel tænker jeg på om der ikke findes en mindre invasiv metode til,at løse dit problem? hvordan lyder efterretningerne fra kvinder,der har været underlagt metoden?tænker hvilke komplikationer man evt kan få udover,at miste evnen til,at blive gravid hvor længe har du tænkt tanken tænker om det kan påvirke andre ting,så din krop fx reagerer,som om du går i tidlig "overgangsalder" vores kønshormoner har mange andre funktioner kan forstå dit ønske om ikke,at sætte børn i den her verden det er hårdt nok uden selv om børn er en velsignelse har fået en abort,som ung,så kan sætte mig i følelserne for det ville du aldrig risikere,at skulle gennemgå i dit liv igen:(
culpa

culpa

561 indlæg
Østrogen bliver produceret i æggestokkene, og dem beholder hun. Slimhinden i livmoderen laver ikke østrogen, så det påvirker ikke hendes hormoner. Har du undersøgt dine påstande på forhånd eller gætter du bare?

Mest populære tråde