1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Hele tiden træt

Hele tiden træt

Elephant__red

Elephant__red

15 indlæg
  • Skrevet

Som overskriften antyder, så er jeg hele tiden træt. 

Jeg e begyndt at gå i seng kl. 21-22 hver aften, vågner ved 8-tiden og er enormt træt igen allerede ved 12-tiden. Det er lidt som om jeg aldrig rigtig bliver frisk. Jeg får også lidt hovedpine og mine øjne ser lidt slatne/trætte ud. Jeg drikker godt med vand, spiser frugter og spiser ellers normalt og fejler ingenting. Er der nogen der ved hvad det kan være, og hvad jeg evt. kan gøre? er så træt af at være træt. 

Bellis

Bellis

61 indlæg
  • Skrevet

Spiser du nok? Prøv at hive fat i din læge og få taget en blodprøve for at se, om der er nogle vitaminer/mineraler du er i underskud af. Dyrker du motion/er du aktiv i din hverdag? For det har en hel del at sige. Og derudover så tænker jeg, at du skal se, om du kan prøve at sove noget mindre. Jeg ved godt, at det er svært at lave om på, når du er så træt, men man kan altså også blive træt af at sove for meget og hvis du sover fra 22-8 så får du 10 timers søvn hvilket måske er lidt for meget. Prøv at se om du kan nøjes med 7-8 timer.

19940

19940

23 indlæg
  • Skrevet

Får du nok jern? Det er ret typisk for unge kvinder at mangle jern, da vi jo mister blod (og dermed jern) hver måned gennem vores menstruation, og jernmangel kan give voldsom træthed. Jeg har selv lidt af det i perioder, hvor min læge har givet mig nogle jern-piller, og det har faktisk hjulpet en del. Hvis jeg var dig, ville jeg nok smutte forbi min læge, i det mindste bare for at udelukke, at der ligger noget mere alvorligt bag :-) 

 

Kat-98c59cccaa

Kat-98c59cccaa

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted

Mest populære tråde