1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Hvordan kn jeg føle mig tilpas i et træningscen...

Hvordan kn jeg føle mig tilpas i et træningscenter?

Kat23

Kat23

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i noget tid sat min træning generelt i bero, men nu ønsker jeg at starte igen. Derfor har jeg meldt mig ind i et fitnesscenter igen, men jeg føler mig ikke tilpas ved at skulle op og træne i det. Har I nogle gode tips til at komme over det? Jeg har trænet i et fitnesscenter før, dog var jeg oftest tilmeldt hold eller havde en veninde med. Det kunne jeg sagtens finde på at gøre igen, men jeg vil meget gerne også kunne bruge centeret uden at skulle være afhæning af andre og bare forbedre min egen træning generelt når jeg har tid. Desværre er det virkelig svært for mig at overkomme den form for generthed eller hvad det er og gøre det. Jeg har overvejet en personlig træner så jeg kn komme i gang, men er på SU og har derfor ikke lige budget til det. Håber I har nogle gode råd.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Du kan købe dig til en instruktør den første gang. Derefter må du bare kaste dig ud i det. Ingen lægger mærke til dig, alle har travlt med deres eget. Kender godt følelsen, men tro mig - den går væk efter blot et par uger. Prøv evt. musik i ørerne imens, så går du ligesom rundt i din egen verden.
valentina86

valentina86

3 indlæg
  • Skrevet
Det ser ud til at du har brug for støtte, jeg synes at du skal tage en veninde med indtil du vænner dig til det.. Ellers må du igonere de andre i centret.. Du skal også tænke på at i er der allesammen til samme mål..

Mest populære tråde