1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. kan ikke lade være med at komme i "kage-då...

kan ikke lade være med at komme i "kage-dåsen" under vægttab/træning

frikkesc

frikkesc

1 indlæg
  • Skrevet
Hey smukke mennesker;) indrøm det... vi er alle mirakler ´;) pige 15 år her. Jeg træner nogle gange om ugen, for at få smidt lidt her og der, men jeg kan ikke lade være med at overspise og snuppe noget sødt:( Gør det næsten hver dag. Jeg køber ikke så tit slik og søde sager, men hvis nu der ligger lidt chokolade i skuffen kommer jeg ikke bare til at tage et lille stykke, men hele pladen:(( Det er som om min "onde side" tager over og siger, "spis dog det hele. Du har fortjent at blive lidt forkælet!". Jeg spiser virkelig meget, også selvom at jeg er blevet mædt, men kan bare ikke stoppe. Jeg havde tabt 5 kg på nogle uger og var så stolt, men nu er jeg jo så igang med at tage de 5 kg på igen:( Hjælp. hvordan kan man lære at spise mindre? hilsen mig
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Sørg for det første for at få dine forældres opbakning om at chokolade og slik IKKE skal ligge i skufferne :) hvis det ikke er der, så kan du jo ikke spise det. Der ud over er det godt at have nogle snacks liggende som kan tage den værste sukkertrang om frugt eller fedtfattig kakaomælk for eksempel.
Smaek-kys

Smaek-kys

2078 indlæg
  • Skrevet
Jeg laver dadelkugler. Når jeg så har brug for at snacke, så tager jeg lige en eller to. De smager så godt, og hvis man kommer lidt romessens i så smager de også af romkugler. Jeg tror grunden til at man har den craving er fordi man nemt kan blive afhængig af sukker. Udover det r det også en nem craving. Man tager lige noget chokolade og så synes man at man har belønnet sig selv. Jeg har læst at man også skal passe på med slet ikke at belønne sig selv, for så bliver vægttab slet ikke sjovt. Så bare vær påpasselig. Tag et stykke chokolade og giv dig selv lov engang imellem, men husk også selv at tænke stop.
LoveyouL

LoveyouL

28 indlæg
  • Skrevet
Undersøg, hvilke behov det søde dækker? Hvilke følelser giver det dig? Ro, afslappet eller andet ? Og find derefter andre måder at få de følelser på. En anden ting, ikke at lade søde sager være forbudte.. Giv dig selv lov til at spise lidt hver dag, og sommetider en plade hvis du har lyst. Bare drop restriktionerne. Når du har lyst så prøv evt noget af følgende: Drik en stort glas vand og vent 15 min Spis gulerødder, frugt eller lignende og vent 15 min Mediter/sæt dig på en stol eller lig dig på gulvet og slap helt af, og bare være til stede i nuet Gør nogle ting, som giver dig de følelser, som søde sager giver dig. Håber du finder ud af det :-)
Naika

Naika

423 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Lav en aftale med dig selv
(du lærer,at spise mindre via tilvænning)om,at du kun må spise af det slik du selv køber
køb det du har lyst til,men i lille mængde,og hav ikke større depoter liggende
de ligger jo, bare,og frister
hvis du er lidt depri,træt,eller er lidt lækkersulten...
når andre byder,så nøjes med 1 stk kage,1 håndfuld slik,eller vælg noget,der blir længe i munden fx bolcher,og hav
sunde alternativer klar evt nogle du selv laver
finder selv stor tilfredsstillelse i,at fremstille mine egne snacks fra bunden af
hav et mål køb en kjole du synes om i en str mindre,og se frem til,at krybe i den;)