1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Kvalme & ingen appetit?

Kvalme & ingen appetit?

Frejsus

Frejsus

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle... Jeg har nu i mere end en måned, slet ingen appetit haft. Jeg har prøvet at spise så meget jeg kan, men får bare kvalme. Udover det, så får jeg ofte kvalme, også når jeg ikke spiser. Jeg tog til lægen, og hun sagde jeg bare skulle spise noget mere. Der er ikke sket en forandring, så tog derfor til lægen igen for et par dage siden. Lægen sagde det samme igen, og begyndte at snakke om stress, og at jeg sætter for høje krav til mig selv. Jeg synes ikke selv jeg føler mig stresset, men sætter selvfølglig krav til mig selv. Det skal lige siges, at jeg stoppede på efterskole inden sommer, som har gjort mig i meget dårlig humør de sidste par måneder, da jeg savner det enormt. Jeg har udover det også for en måned siden ca. Mistet min mormor, som stod mig meget tæt. Kan det have noget med mine følelser at gøre, at jeg har haft det så dårligt i så lang tid nu? Håber i kan hjælpe.
Supernova1

Supernova1

456 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Hvis man er meget angst/nervøs/tænker på nogle problemer, så kan man have ingen appetit og få kvalme af at spise.
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Vil anse det,som en meget naturlig reaktion slå ikke dig selv oveni hovedet med det det blir bedre det ville være langt værre hvis du slet ikke reagerede kroppen reagerer på det psyken udsættes for alting hænger sammen min appetit svinger meget efter hvordan jeg iøvrigt har det:)
FruJoergensen

FruJoergensen

1 indlæg
  • Skrevet
Kære Frejsus! Hvis du søger et middel til at øge din appetit, kunne du tage et kig på cannabisplanten. Jeg siger ikke, at du behøver ud og ryge dig skæv og indtage THC (det der gør dig skæv). Faktisk findes der mange andre stoffer i cannabisplanten, såsom CBD, der ligesom THC har den egenskab, at det kan vække appetitten hos nogle. Det kan du eksemeplvis læse mere om her: https://herb.co/2017/06/18/cbd-appetite/ Nu ved jeg ikke hvor gammel du er. Du skriver at du lige er kommet hjem fra efterskole, så hvis du kun er 16-17 år vil jeg anbefale dig at tale med dine forældre om det først ;-) Men hvis det har interesse, så kan du købe din CBD olie her https://edoa.dk/ hvor jeg køber min olie :-) Gotdt nytår og held og lykke med appetiten :-)