1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. leasing af bil

leasing af bil

Lorraine

Lorraine

11 indlæg
  • Skrevet

Hej! 

Jeg har fået arbejde der er ca 20 km fra hvor jeg bor. Derfor er jeg lidt nysgerrig om leasing af bil eller evt køb af bil. Jeg er 22 år derfor vil jeg gerne have den billigste løsning. Er der nogle der har erfaring med det? Og kan fortælle mig hvordan det fungerer og hvor mange penge jeg skal regne med det kommer til at koste. 

Tak på forhånd :D 

Stine_nr_5

Stine_nr_5

2581 indlæg
  • Skrevet

Altså det du skal være meget opmærksom på med leasing er at der ofte er noget med hvor langt man må køre, og det vist kan blive dyrt at overskride. og 15000 km er ikke mange om dagen hvis man både skal på arbejde og gerne vil bruge bilen i fritiden :) ellers ved jeg ikke meget om det rent juridisk.

Min kæreste og jeg har lige købt ny bil og udbetalingen var 20 % så vidt jeg husker, så det skal man jo lige tænke på. Renten er fast på 2,45 % så det er et ret billigt lån. Bilen kostede 160.000 fra ny inklusive vinterdæk og levering, måtter, undervognbehandling og de gav et godt tilbud på den gamle bil. Det tager os lige knap 4 år at betale af på bilen. Især fordi vi havde pengene til udbetalingen sparet op gav det god mening for os og fordi vi syntes det ville være en klods om benet at tænke på hvor langt man må køre. 

pernillekkf

pernillekkf

1 indlæg
  • Skrevet
Hej! Du kan jo prøve at få 3 tilbud på leasing hos http://www.zoomzo.dk/ så kan du vælge det som passer dig bedst :-)

Mest populære tråde