1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Mistet glædefølelsen..

Mistet glædefølelsen..

Squash35

Squash35

9 indlæg
  • Skrevet
For tiden har jeg det underligt. Jeg føler mig ikke deprimeret, men jeg kan ikke mærke hvad der gør mig glad. Hvad har jeg lyst til? Hvilken vej skal jeg gå for at nå det, som gøre mig glad? (Jeg har kunnet mærke det før. Jeg har drømt om et godt job, en lækker lejlighed osv.) jeg har opnået det jeg ønskede. Nu er der sådan en underlig tomhed. Jeg ved, at det kunne være dejligt med en kæreste, men de hænger ikke på træerne. Jeg kan ikke gøre så meget der, end at være medlem af et par single klubben og dating sider. Men ellers kan jeg intet mærke. Jeg plejer at glæde mig vildt til en fest eller noget, som jeg havde sparet op til og skulle købe eller jul eller min fødselsdag eller en ferie. Men jeg føler ingen glæde. Hvad kan jeg gøre? Jeg er ellers hverken stresset eller deprimeret. Fungerer ok i min dagligdag. Men jeg mærker bare dette "tomrum", af at jeg ikke går og glæder mig til noget.
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Det virker som om, at mange af dine glæder har været knyttet til materialistiske eller prestigeagtige mål. Nu kommer der jo en Trainspotting 2-film, se den. Jeg tror, man når en alder, hvor man ikke længere kan købe sig til glæder. Jeg har selv 5 Chaneltasker samt diamantsmykker. De er pæne, men de gør mig ikke glad. Måske du mangler lidt vildt i dit liv - tag alene på en spændende rejse langt væk eller gør noget nyt eller lær nogle nye mennesker at kende fra et helt nyt miljø. Det lyder som en slags kedsomhed.
Squash35

Squash35

9 indlæg
Tak for dit svar :) Ja måske jeg mangler lidt vildt. Jeg føler dog ikke at jeg er materialistisk. Jeg går slet ikke op i mærkevarer. Jeg har nok gået mere op i uddannelse, job og at finde et godt sted at "bygge rede"... Måske jeg er kommet ind i en ny fase af mit liv. Jeg føler mig klar til børn og familie. Men har ikke ham, at få det med endnu. Så jeg føler, tror jeg, at jeg "sidder fast". Mangler noget midlertidigt at glæde mig til, indtil jeg kommer ind i næste "fase" om at stifte familie.. Men ja.. Noget vildt måske. Det er bestemt en mulig :) tak for ideen :)
123ib

123ib

996 indlæg
  • Skrevet
Måske det er ensomhed? Og nej, det er ikke fordi jeg siger, at du ikke har nogen venner, men hvis du ønsker en familie, så tror jeg sagtens, man kan føle sig ensom, når man kommer hjem efter job og er alene. Sådan har jeg det. Jeg er kun 25, men ville elske at stifte familie allerede nu. Uanset hvor mange aftaler, jeg laver med veninderne, så føler jeg mig stadig lidt ensom .
Guldlok 30

Guldlok 30

10 indlæg
  • Skrevet
Prøv måske at blive besøgsven til en ældre, en handicappet eller et barn. At kunne gøre en forskel for en person, der ikke har så mange glæder i sit liv, vil måske give dig en helt anden følelse, end du er vant til.

Mest populære tråde