1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Smerter ved løbeture

Smerter ved løbeture

_Saltator_

_Saltator_

1130 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan godt finde på at løbe af og til. Jeg oplever dog efter 1-2 km, at jeg får kraftige smerter i den nederste del af maven (under navlen). Og de er så kraftige at jeg bliver nødt til at stoppe op midt i hele min løbetur. Det gør voldsomt ondt, og det kan godt føles som menstruationssmerter, selvom jeg ikke skal have min menstruation. Det føles også lidt som om jeg skal skide, selvom jeg ikke skal. Og det sker ofte, mens jeg er ude og løbe. Eftet ca. 15 minutter, så forsvinder smerten og jeg kan løbe igen uden problemer.

Jeg overvejer at kontakte lægen, men vil godt vide om der er nogen som har oplevet noget lign? 
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Kan det ikke bare være sidesting? :) Har du spist eller drukket før du løber?
_Saltator_

_Saltator_

1130 indlæg
Føler bare lidt at smerterne er for voldsomme til, at det kan være sidesting. Normalt når jeg har sidesting, så plejer det jo at være omkring ribbennet men denne her smerte føles i den nederste del af maven, ligesom ved menstruation.

- Der plejer som regel at gå 1-3 timer, efter jeg har spist mad så det er ikke fordi jeg går ud og løber lige efter maden.
Violan

Violan

5 indlæg
  • Skrevet
Du bruger mavemusklerne meget mere end du tror, når du løber. Træn din mave op så den bliver stærkere og skift din vejrtrækningdteknik. Prøv 2-3-2 metoden, og træk vejret helt mede fra maven af. Hvis du ligger end hånd på brystkassen burde du ikke mærke din vejrtrækning der på nogen måde. Derimod burde du kunne mærke din mave gå ind og ud når du trækker vejret med den.

Mest populære tråde