1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Spise andet til aften end familien pga. vægttab?

Spise andet til aften end familien pga. vægttab?

Anine96

Anine96

31 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Jeg vil rigtig gerne tabe mig og det har jeg prøvet på i rigtig mange år. Jeg har fundet ud af at der hvor det går rigtig galt er når vi spiser aftensmad. Min mor er god til at lave noget der er relativt sundt, men det er primært min far der altid laver mad og han bruger altid heeeelt vildt meget olie, fedt, mel, fløde og andre ting jeg prøver at undgå. ( Vi har sagt til ham at han ikke behøver at bruge alt det fedtstof osv. men han hører bare ikke efter - han bliver bare fornærmet og ender med ikke at ændre på noget alligevel). Jeg kunne godt selv tænke mig at lave mad en gang i mellem, men jeg er i gang med mit første sabbatår inden jeg skal ud og rejse i mit næste, så har et fuldtidsjob hvor jeg først kommer hjem når klokken er over 19 hver aften, så på det tidspunkt er maden allerede færdig. Jeg prøver at spise meget lidt mad så, for at holde kalorie indtaget nede, men så bliver jeg bare ikke mæt og så for jeg cravings og ender i en pose chips..... Derfor ville jeg høre om det ville være mærkeligt og... uhøfligt(?) overfor mine forældre at jeg når jeg kom hjem lavede noget andet let og sundt til mig selv, der kan hjælpe mig med mit vægttab? Jeg tænker på at til aften ville jeg måske gerne have noget i retning af en omelet, en grøn smoothie, protein shake eller et stykke kylling med en masse grønt eller noget i den retning?... Hvad vil i foreslå?
Cococo

Cococo

108 indlæg
  • Skrevet
Præcis det samme hjemme hos os! Synes overhovedet ikke at det er respektløst, at du vil tabe dig. Jeg gjorde selv det samme - hvis de f.x lavede sovs, kartofler, kød og grøndsager, så spiste jeg mig bare mæt af kød og grøndsager osv. andre gange lavede jeg selv et eller andet sundt :-) Det vil de forstå, hvis du fortæller at du vil prøve at tabe dig og derfor spise "special" mad ;)
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Sagtens, det kan jeg slet ikke se, hvorfor det skulle være et problem :)
existencia

existencia

452 indlæg
  • Skrevet
De dage, hvor du bare kan spise kød og grønt, der synes jeg du bør spise, hvad de andre spiser. Skal du have noget andet, så synes jeg, at du selv bør have udgifterne
Anine96

Anine96

31 indlæg
selvfølgelig skal jeg det, jeg køber da også selv alt hvad jeg skal have og handler tit ind til os alle sammen.

Mest populære tråde