1. Forum
 2. Debatten
 3. Sundhed
 4. Syg på grund af mit værelse?

Syg på grund af mit værelse?

Fros

Fros

102 indlæg
 • Skrevet

Halløj
- Jeg har boet hos min kæreste i 2,5 måned og så skulle han ud og sejle igen i 2,5 måned. Så jeg flyttede op på mit kollegieværelse, faktisk samme nat jeg sover der, bliver jeg syg fra den ene dag til den anden. Med ondt i halsen og totalt snottet.
Kan det have noget med mit inde klima og gøre på mit værelse. Jeg har kun 2 store ''terrasse'' døre som ''vinduer'', så jeg for ikke luftet så meget ud her om vinteren. Jeg har ikke mug nogen steder, syntes at have tjekket. Min kloak har tendens til at stå og lugte, men ved ikke om det kan have noget med min pludselige sygdom at gøre. Jeg er meget frustreret over det ! Har oplevet det før med mit værelse.
Håber i har en forklaring

Sishu

Sishu

2109 indlæg
 • Skrevet

Tror du ikke bare det er på grund af vejret? Altså medmindre du er konstant syg mens du bor der, så kunne det jo også være pga så meget andet. Men det er altså en god idé at få luftet ud selvom det kun er døre som vinduer.
Men hvad med at få renset kloakken alligevel? Det er sku ikke det fedeste at stå og lugte til hele tiden.

 • Skrevet

Hmm.. Det kan sagtens have noget at gøre med dit værelse at gøre, men du siger du har prøvet det før og at du ikke lufter ud. Jeg kender ikke helt nogen forklaring til det, men ved at hvis du lufter ud i hvert rum i hele dit hjem i mindst 13 minutter om dagen, er det vidst nok til at luften er kølig og behagelig en hel dag (medmindre du ryger i dit rum) Prøv at lufte lidt ud om aftenen, så der er køligt men stadig behageligt når du skal sove. '
Det med kloarken lyder underlig. Prøv at snak med en vicevært eller andet..

Og hvor meget gør du rent? Prøv også at snak med din læge.

RosesAreRed

RosesAreRed

4278 indlæg
 • Skrevet

Prøv at starte med at lufte ud med gennemtræk, hvis det er muligt - hver morgen og aften. Det skal bare lige være i nogle minutter, så vægge og gulve ikke når at blive helt kolde, for så er værelset hurtigt varmet op igen bagefter Herhjemme er det gjort til en vane, at der bliver luftet ud mens vi børster tænder og gør klar til at gå i seng, så er der dejlig frisk luft at sove i

ciaobella94

ciaobella94

2542 indlæg
 • Skrevet

Husk at lufte ud hver dag! er der skimmelsvamp?

missengmark

missengmark

12406 indlæg
 • Skrevet

Som sådan kan det godt have noget med manglende udluftning af gøre. Og især hvis du har en kloak, der står og stinker. Det kan heller ikke være helt sundt i længden Prøv i hvert fald at luft ud og se om det ikke hjælper. Ellers kan det jo altså også godt være vejret.

womanizer26

womanizer26

42 indlæg
 • Skrevet
Det kan sagtens have noget med din kloak at gøre.. også til andres info, hvis de er blevet syge i en lignende situation. Jeg arbejder til dagligt som kloakmester i Rødovre og resten af København, og dette er ting/symptomer man hyppigt er vidne til ved en urenset kloak.
ItLars

ItLars

67 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret