1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Træningsmakker i Odense søges :)

Træningsmakker i Odense søges :)

itsonlyme18

itsonlyme18

20 indlæg
  • Skrevet
Hej derude Jeg er en 28 årige kvinde der har fået arbejde i Odense, men som stadig bor i Aarhus. Jeg er dog i Odense fra mandag til torsdag, hvor jeg så har et pendlerværelse. Jeg har derfor masser af tid til at træne, men synes det er utroligt svært at tage sig sammen til at komme ud af døren efter en arbejdsdag. Måske der sidder en derude som har det ligesom mig, og har lyst til at være træningsmakker med mig. Jeg er meldt ind i Fitness World, og tænker at dem der ligger på Ejbygade og Dannebrogade ligger tættest på, men er ellers ret fleksibel. Jeg er mest til bodyfit, boksning, spinning, yoga og crossfit. Nogen der mangler en makker? :)
emmavanderwatt

emmavanderwatt

1 indlæg
  • Skrevet

Hej! 

Jeg bor selv i Odense og kender godt til samme problematik. Det kræver lige noget ekstra motivation til at komme ud af døren efter en lang arbejdsdag....

Jeg har været rigtig glad for at bruge app'en Karmarunner, som arrangerede events i Munke Mose i sommerhalvåret. Det er en app der kan tracke din aktivitet og hvor du kan samle ind til velgørenhed samtidig. Der mødtes man en gruppe løbere/vandrere tirsdag kl 19 og løb/gik 5 km ud til Skovsøen sammen. Det var smadder hyggeligt og man fik hurtigt dannet venskaber på kryds og tværs. Og det gav lige en ektra motivation, det med at man har en aftale med nogen. Jeg ved ikke om det er noget du kan bruge :-) 
God fornøjelse