1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Tykkere hår, vitaminer og olier

Tykkere hår, vitaminer og olier

Yasis

Yasis

2 indlæg
  • Skrevet

Hej alle sammen!

Jeg kunne godt tænke mig at få noget kraftigere/tykkere hår. Jeg er startet på at tage b6 og b12 vitaminer men ved ikke om man må tage det på samme tid? Jeg ved man kan få en vitamin pille med både b6 og b12 men jeg købte både b6 og b12 fordi det var en del billigere. Men nu er jeg kommet i tvivl om man må tage det på samme tid? Har i nogen erfaringer med hensyn til at få noget tykkere hår? Det skal helst være så billigt som muligt og noget der virker.

Jeg har læst at man kan smøre castor olie (+ en anden olie) ind i hovedbunden 1-2 gange om ugen og så ville man (forhåbenligt) kunne se resultat efter 1-2 måneder. Jeg har også læst at man kan blande æggeblommer ind i det? Jeg glæder mig til at høre om jeres erfaringer :)

Kristoffer20

Kristoffer20

4 indlæg
  • Skrevet
Hej Yasis Jeg har selv brugt castor olie til mit hår i nogle dage, så kan ikke endnu fortælle dig om det er effektivt. Jeg har læst på castorolie.dk at det skal blandes med andre olier pga den tykke konsistens, hvilket jeg har gjort med rosmarinolie. På castorolie siden fandt jeg også inspiration til at bruge olier generelt mere i min hverdag. Fortæl gerne hvordan det er gået dig med at bruge castor olie og om det har hjulpet dig? :-)
Rikke2011

Rikke2011

662 indlæg
  • Skrevet
Jeg bruger castoroil. Min frisør bemærkede at det var blevet trykkere og stærkere 😉
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet

Mest populære tråde