1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Har du brug for et lån?

Har du brug for et lån?

natasja60

natasja60

16 indlæg
  • Skrevet
Mit navn er Natasja Eluf, jeg er en leder i kredit-mellem personer, der er autoriseret som en professionel långiver Kredit.
Jeg er en person, der tilbyder lån, der spænder fra knap 10.000 DKK til 9.000.000 DKK der skal tilbagebetales fra 1 år op til 30 år for alle personer, der er i stand til at respektere mine betingelser.
Gør din låneansøgning online på følgende adresse: [email protected] med en rente, der spænder fra 3% til 5%, afhængigt af størrelsen af lånet.
Jeg er en person af god moralsk karakter, som hjælper mennesker i nød for penge, så tøv ikke med at kontakte mig via mail
Vi laver lokale lån og internationale lån til folk over hele verden.
Forsigtig: undlad at kontakte mig, hvis du ikke er alvorlig, under straf af retsforfølgning.
Tak
spørg uglen

spørg uglen

1 indlæg
  • Skrevet
Hej, jeg tror ikke, at dit tilbud er så godt. Desuden jeg stoler mere med vores traditionelle institutioner, og frem for alt, jeg tror, du altid nødt til at kigge dig omkring og se hvad du kan finde. Jeg plejer at bruge sammenligning siden https://www.coolfinans.dk/ som hjælper mig med at sammenligne lån.
culpa

culpa

262 indlæg
Det er jo tydeligvis ikke en legit lånevirksomhed når de bruger hotmail, skriver halvdårligt dansk og vil låne folk 9 millioner, så der er næppe bohov for at sammenligne.