1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Veninder søges i Kbh

Veninder søges i Kbh

ida_e

ida_e

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle! Jeg søger at udvide min omgangskreds, og kunne godt tænke mig flere veninder i Københavnsområdet, da jeg er vokset fra nogle af mine gamle veninder. Jeg søger nogle der deler de samme interesser som mig - jeg kan godt lide at træne, shoppe, gå i byen og ellers bare almindelig venindehygge. Til daglig læser jeg på cbs. Jeg er 23, så alder skal helst ikke ligge langt fra det. I er velkommen til at skrive ;-)
malleDk

malleDk

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Heey Ida:-) jeg står selv lidt i samme situation . jeg er 24 år og bor i kbh. Jeg søger nye veninder da mine har det med at hoppe fra eller vokset fra hinanden jeg elsker cafe, gåture, hjemmehygge med film og serier , makeup og fjolle rundt. Hilsen Malle
Anton94

Anton94

13 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil være med ! jeg er dog en dreng.. lol
Bellis

Bellis

74 indlæg
  • Skrevet
Hej Ida! Jeg er 25, bor selv i København og jeg kunne godt tænke mig at mødes med dig :) Jeg styrketræner fire gange om ugen og har planer om at starte med at løbe - jeg elsker at bevæge mig og dyrke forskellige former for sport. Jeg kan dog også godt lide at slappe af og se film, gå på café eller gå i byen :) Skriv gerne hvis du er interesseret :)
fitnisse

fitnisse

260 indlæg
  • Skrevet
Hej! jeg faldt lige over denne tråd da jeg selv oprettede en i samme stil! jeg hedder Sara og er 25 - jeg vil meget gerne være venner med dig/jer - lad os starte med at ses til en kop kaffe! :) håber jeg hører fra jer!