1. Skønhed
 2. P-piller man IKKE tager på af!

P-piller man IKKE tager på af!

Anonymous

Anonymous

 • Skrevet mere end 4 år siden
 • Sidst opdateret mere end 4 år siden

Hey piger!
Jeg har været på p-piller før men stoppede og skal snart på dem igen, da jeg er ved at have et forhold oppe at køre! Men sidste gang jeg var på p-piller tog jeg 18kg på! Tabte så 10kg igen da jeg stoppede, men vil simpelthen ikke tage dem på igen! For havde det rigtig svært ved min krop der.. og det skal ikke ske igen! for jeg er rigtig tilfreds med min krop nu!

Så piger kender i nogle p-piller man ikke skulle tage på af og hvad er jeres erfaringer?

JordanJulie

JordanJulie

 • Skrevet mere end 4 år siden

Det er aldrig blivet vidskabeligt bevist, at p-piller øger vægten.. Men jeg skal da ikke udelukke, at det kan være en bivirkning hos nogen mennesker.. Jeg har personlig aldrig taget på af mine p-piller, og det har mine veninder heller ikke.. Der er heller ingen af os, der har fået større bryster, selvom vi klart ønsker os det...

Anonymous

Anonymous

 • Skrevet mere end 4 år siden

Det er altså rigtig nok, ppillerne øger appetitten. Det er hvad min underviser i biologi har lært mig

josea

josea

 • Skrevet mere end 4 år siden

Jeg tog selv på (ikke så meget som dig, men alligevel 5 kg) og tabte dem alle i løbet af den første måned jeg stoppede. Har prøvet andre p-piller, men alle med en mindre vægtøgning OG humørskift.
Nu er jeg så været på minipille i et år og det går strålende.
Det er dog en minipille, som ikke nedbrydes så hurtigt som normale minipiller dvs. jeg behøver ikke tage dem på et bestemt og præcist tidspunkt, som normale minipiller. Jeg kan tage dem som p-piller dvs. så længe jeg ikke overskrider de normale 12 timer, er jeg beskyttet mod graviditet. Jeg har hverken tager på eller lidt af humørsvingninger. Den eneste bivirkning er, at jeg ikke får mens., jeg har været til lægen, og hun fortalte mig at det er en normal bivirkning der ikke er spor farlig. Min kæreste synes heller ikke det gør noget
For mig er det også et plus, at mini-piller kun indeholder gestagen og ikke østrogen, som man mener kan være brystkræftfremkaldende.
Mini-pillen hedder Cerazette og koster vist. 169,- eller noget i den retning.
Håber du kunne bruge det

Puritania.

Puritania.

 • Skrevet mere end 4 år siden

Jeg tog også på da jeg begyndte på p-piller, og da jeg stoppede tabte jeg mig ikke... Og har hverken spist mere eller mindre, mens jeg tog dem.

Anonymous

Anonymous

 • Skrevet mere end 4 år siden

Jeg får selv nogle p-piller, som min læge har sagt, at man netop ikke skulle kunne risikere at tage på af. P-pillerne hedder Yasmine, og de koster omkring 218 kr, så de er lidt dyrere. Jeg har ikke selv taget på af mine piller, og jeg har tager dem i omkring 2 år nu.

Anonymous

Anonymous

 • Skrevet mere end 4 år siden

Tusind tak for jeres svar!
Jeg smutter en tur til lægen som i anbefaler! Der er ikke så meget andet at gøre..
Havde bare håbet på at der var nogle der måske poppede op med nogle mærker som de ikke havde taget på af

Har overvejet andre slags præventioner men blev hurtig skræmt væk da jeg læste om mange af de andre bivirkninger og da jeg ved med p-piller at der ikke sker andet end at jeg tager på så går jeg tilbage til dem igen

sparklehoney: det er cirka et halvt år siden at jeg stoppede på mine p-piller

Lulala: Spiste altså slet ikke så meget mere end jeg plejede og slet ikke en hel ko haha! Men grunden til at jeg nok tog så meget på var nok også fordi jeg var i udvikling og kun vejede 38kg da jeg startede på p-pillerne! Men det var bare et kæmpe chok alligevel og kunne slet ikke vende mig til min krop

MissPringles

MissPringles

 • Skrevet mere end 4 år siden

Hvis jeg må komme med et par konstruktive forslag, så har jeg været på tre forskellige mærker p-piller, og har ikke taget på af nogle af dem: Novynette, Celeste og Malonetta. Efter det sidste skift har jeg faktisk tabt mig ca. 7 kg. på grund af ændret appetit.

Anonymous

Anonymous

 • Skrevet mere end 4 år siden

okay tak

karen11

karen11

 • Skrevet cirka et år siden

Jeg startede på efterskole og begyndte derfor på p-piller. Jeg har taget 10 kg på af mine p-piller, er sikker på at jeg også har bygget nogle muskler op og muskler vejer jo også mere end fedt. Jeg er også gået fra 70B til 75D i BH størrelse. Har haft det svært med mig selv på et tidspunkt, men er begyndt at træne hver aften og løbe hver morgen, så har tabt noget igen + muskler vejer mere end fedt!