1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. 18 års fødselsdag! Er fuldstændig på bar bund

18 års fødselsdag! Er fuldstændig på bar bund

emma3680

emma3680

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. Jeg tænkte at der var nogle herinde der kunne hjælpe mig, fylder snart 18 år eller gør jeg til april og vil vildt godt holde en fødselsdagsfest for mine venner. Jeg har ikke særlig meget plads hjemme, så det vil blive på et forsamlingshus eller noget i den stil. Men jeg er fuldstændig på bar bund, med at holde sådan noget, jeg kender ikke til noget som helst for jeg har aldrig prøvet det før. Derfor kunne det være vildt fedt hvis i kunne fortælle hvordan i har holdt jeres og hvordan i planlagde det :) Jeg har lidt nogle ting jeg syntes kunne være fint for så sparer jeg os nogle penge, da jeg ikke har for meget og gøre med, så kan de godt selv have alkohol med eller er det lidt dumt? Jeg håber i kan hjælpe mig, og tak på forhånd :)
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Der er mange forskellige måder at holde sådan noget :) Nogen går all in med lysshow og DJ imens andre ikke gør. Selv holdt jeg også min i et forsamlingshus. Musikken kom fra spotify premium med nogle højttalere jeg havde lånt. Jeg gav aftensmad, noget gryderet, fordi vi bor på landet og mange kom langvejs fra. Sodavand og øl havde vi selv købt, men alt andet alkohol skulle de selv medbringe, og så var der selvfølgelig også chips og snacks. Jeg tog hverken entre eller solgte drikkevarer. Det er der nogle der gør, men det synes jeg simpelthen ikke man kan. Synes ikke det er fedt at gøre sin fødselsdag til en forretning. Det er jo ikke meningen at man skal tjene på det.
StupidMee

StupidMee

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg holdt min 18 års sammen med to veninder. Vi holdt den i et forsamlingshus og havde inviteret vores to gymnasieklasser plus nogle enkelte nære veninder til middag, som var en gryderet. De var inviteret til kl.18 og så var der inviteret lidt flere til kl. 20.30. Vi havde bar, hvor min bror og den ene venindes bror var bartendere, de var også dj, hvilket vil sige at de stod for cd'erne da det var lidt før musiktjenester (i dag ville jeg nok lave en playliste som udgangspunkt og så have nogen til at stå for det, så folk også kunne komme med ønsker) Vi solgte vores drikkevarer til indkøbspris og havde aftalt med Brugsen eller hvor vi nu havde købt det, at vi kunne aflevere ubrudte/uåbnede flasker retur. Det gjorde udvalget af drikkevarer større og det er bedre at tage 100 kr med og drikke sig fuld i forskellige drikkevarer end at skulle drikke det samme hele aftenen. Vi havde også snacks som chips. Nyd din 18 års, jeg husker den stadig som en af de sjoveste fester jeg har holdt indtil videre :)
womanizer26

womanizer26

42 indlæg
  • Skrevet
I kunne da overveje at lej en bar hos Bar Mobil, de stod for fri bar, inklusiv bartendere, til en god pris til mig og min vens 21 års fødselsdag.