1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. At flytte til Midt Jylland måske Århus hjælp

At flytte til Midt Jylland måske Århus hjælp

Bettinaangel

Bettinaangel

1 indlæg
  • Skrevet
Har brugt for lidt hjælp/råd. Jeg har ønsket at flytte til Jylland i mange år, men aldrig fået gjordt noget ved det da hele min familie bor på Sjælland og der har jeg også selv boet hele mit liv.  Har nu boet i Korsør siden 2004 minus 2år hvor jeg boede i Skælskør. Jeg har selvfølgelig også drømt om at flytte andre steder hen, som Norge og et par andre steder. Nogen der kan anbefalde nogle gode byer at flytte til i Jylland? Jeg vil gerne finde en leje bolig/hus/rækkehus uden trapper, hvor man må have husdyr gerne 2. Efter min ulykke som jeg overlevede har jeg stadig nu en del gener og har fået opereret mit venstre knæ og er ved at træne min bækkendysfunktion i venstre side og diskusprolaps så ingen trapper. Min lejlighed jeg har boet i i 7år nu har en trappe indendørs og jeg kan ikk komme op og ned af den særligt godt. Jeg har forsøgt at lede efter et alment boligselskab i Århus og omegnen, men synes ikk jeg kan finde et? Jeg har kigget på byer som Esbjerg, Ribe, Århus osv skal bare helst ligge i Midt Jylland. Håber I evt kunne komme med andre forslag eller fortælle mig om at bo i Jylland? Det er bare super uoverskuelig at skulle finde en by at flytte til på hele Jylland. Boligen skal helst være et rækkehus/hus uden trapper, hvor man må have husdyr da jeg har en hund. Jeg har hørt en masse gode ting og dårlige ting om Århus så ville bare høre fra evt nogen som bor i Århus hvordan er det og leve der? Er folk søde og venlige og hilser? Jeg ville helst bo lidt udenfor byen hvor der er mere stille og der er lidt grønne områder. Og ikke er super dyrt at bo. Jeg har bare brug for at komme væk fra alt og alle og starte på en ny selvom det er skræmmede at skulle flytte fra alt og alle jeg kender. Undskylder hvis jeg får gentaget mig selv. Tror jeg slutter her;)
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Der er dejligt i midtjylland. Århus er ret dyrt, så det bliver meget svært at finde noget. Stort set lige så svært som i København. Herning og er godt og hyggeligt. På boligportal er der ledige boliger der, også uden trapper. Jeg så i hvert fald et lille hus der forleden uden trapper, i udkanten af Herning. Ellers er Ringkøbing også hyggeligt. Tror bare du må springe ud i det og søge bolig på dba eller boligportal.
Lani

Lani

70 indlæg
  • Skrevet
Jeg bor i Aarhus halvdelen af tiden og resten København. Generelt synes jeg folk i Aarhus er venligere, særligt buschauffører! Jeg ved ikke lige hvad der sker for dem, men de er altid glade og hilser, hvorimod i København synes jeg generelt de er rimelig gnavne... Jeg har en veninde der bor i Skødstrup, som er en bustur på en halv times tid uden for Aarhus, og der er også ret hyggeligt. Beder og Odder er også fine steder, og fordi det er uden for Aarhus er det generelt nemmere og billigere at finde noget dér.
Chacha

Chacha

17 indlæg
  • Skrevet
Århus er skønt. Der er dejligt om foråret og sommeren, masser af unge, ved ikke hvor gammel du er jo, men alle er super flinke :D Kh. Chacha www.boligadvokat24.dk
SHN

SHN

103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg flytter selv til Aalborg efter sommerferien, og det er helt klart også noget, jeg vil anbefale dig at undersøge! Det er min oplevelse, at det ofte er billigere at finde noget at bo i, end det er i Århus, selvom Århus bestemt også er en skøn by.