1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. At være ensom og gøre op med det!

At være ensom og gøre op med det!

fitnisse

fitnisse

269 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Piger! Jeg er en pige på 25 år, der bor i hundige :) Jeg har et dejligt arbejde som kontorassistent. Jeg må nok erkende at jeg syntes man gror fra et par veninder igennem tiden- særligt i tyverne pga arbejde og kæreste og sikkert også andre forhold :( Jeg vil være åben og sige jeg desværre er en af dem der har måtte vinke farvel - og her sidder jeg så. på nettet og søger søde veninder på min egen alder - hvis der er nogen der kunne have lyst til at få en rigtig sød og loyal veninde - så er i mere end velkomne til at skrive! Håber virkelig på at høre fra nogen! Hilsen Mig <3
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Uden at skulle gøre mig selv til (jeg er hverken kvinde, eller på din alder). Så tænker jeg at du nok får bedre respons, hvis du lige fortæller lidt om hvad du forventer af en veninde, hvad du tænker i kan lave sammen, og sådan. Det er nemmere at "bonde" over nogle aktiviteter, hvad enten det er at lyve om mænd over en kop kaffe, sparre i fitness centeret, eller at udveksle broderiopskrifter.
Mine bedste venner og veninder har jeg allesammen nogle ting vi laver sammen med. Så er der en jeg går i biffen med, nogle jeg drikker bajere med, en jeg tager på ferie med, et par stykker jeg tager til koncerter med osv osv. Det behøver jo ikke at være én veninde til alt, men noget skal man jo skabe et fællesskab omkring.