1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Betaling af regning :(

Betaling af regning :(

Emilie123

Emilie123

9 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej alle sammen Jeg står i den kedelige situation at jeg ikke kan betale min værkstedsregning. Grundet julen og en rejse i december er min konto nemlig noget nær nul. Værkstedsregningen kom lidt uventet, men jeg kan da godt se nu at jeg burde have sparet lidt i december. Sagen er at jeg allerede modtaget to rykkere, og ved derfor ikke hvad jeg skal gøre. Jeg overvejer derfor tre ting: 1. Skal jeg vente med at betale regningen til d. 1? Jeg har bare dårlig samvittighed over det... 2. Skal jeg tage et kviklån? Jeg har her kigget på nogle forskellige oversigter rundt på nettet. Jeg er her faldet over denne side: https://xn--kviklnoversigt-pib.dk/cashper/ Jeg har dog ikke så meget forstand på sådan noget, så jeg ved ikke om det er fair eller ej. Jeg kan dog se på Cashpers hjemmeside at jeg skal betale 2910 kr i to måneder for at låne 4500 kr. Er det fair nok? 3. Skal jeg spørger min familie om penge? Jeg synes bare at det er møj pinligt som voksen at skulle krybe til korset. Hvad siger i? Hvad havde i gjort i sådan en situation?
Sørensogså

Sørensogså

1 indlæg
 • Skrevet
Hvis jeg stod i din situation ville jeg klart spørge mine forældre eller venner om jeg kunne låne lidt penge. Specielt når beløbet ikke er højere. Giv dem eventuelt lidt for at låne. Det andet der er for dyrt. Se så også at få lavet en "buffer" i din økonomi, så du ikke står med uventede udgifter som du ikke kan betale i fremtiden.
1987-male

1987-male

2541 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du kan låne 3000 af mig kontant, resten må du låne af din familie. Der er intet pinligt over det :) Jeg skal ikke have nogle renter, det eneste jeg ønsker, at du skriver 10-15 positive anmeldelser af nogle produkter på nettet. Jeg bor i Odense. Er du interesseret, kan du bare skrive mig en besked med din mail adresse, så skriver jeg hvad der skal stå i anmeldelserne.
Emilie123

Emilie123

9 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tak for dit råd. Jeg har lige spurgt mine forældre, og de vil gerne låne mig pengene. Du har helt ret med den buffer der - det må jeg hellere få lavet!
Emilie123

Emilie123

9 indlæg
Jeg endte med at lave en aftale med mine forældre. Ellers mange tak :)
1987-male

1987-male

2541 indlæg
 • Skrevet
:)