1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Bideskinne erfaringer?

Bideskinne erfaringer?

FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet

Hey!

Jeg har en super sød kæreste, som bider tænder hver nat og er efter 6mdr begyndt at få kvalme af lyden, for det lyder virkelig som om, hans tænder er faldet ud og han knaser i dem! XD
Vi har ikke lige mellem 2000 - 3200,- til en bideskinne! Men så på apoteket, at de har en der former sig efter ens eget tandsæt.
Er det noget værd?

Han døjer ikke med hovedpine eller nogen smerter overhovedet. Han skærer tænder - uden, at vide det.

novaophelia

novaophelia

168 indlæg
 • Skrevet

http://www.webapoteket.dk/artikler/taender

livetergodt!

livetergodt!

1 indlæg
 • Skrevet

Hvad med Tandlægeskolen? Der koster det 1500 kr og så kan I betale over 2-3 seancer

 • Skrevet

Jeg har forsøgt mig med dem fra apoteket og for mig virker det ikke. Selvom du støber den så sidder den dårligt og falder af osv.

LimitedEdition

LimitedEdition

1846 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes den fra apoteket er god
Min falder hverken af eller flytter sig

Xhendeder

Xhendeder

72 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville ikke anbefale sådan en fra apoteket.

Han kan muligvis betale over et par gange hos sin tandlæge. det tilbyder de fleste hvis man har betalt sine regninger førhen selvfølgelig. Det tilbyder vi ihvertfald (er klinikassistent)

En bideskinne er en genial ting. MEN den skal bruges. Ellers har den ingen effekt. Hvis man ikke bruger den over en længere periode så ender det med, at den ikke passer mere.
Derfor er det vigtigt at din kæreste er indstillet på at bruge den hver nat. Ellers er det penge ud af vinduet.

LivingLife82

LivingLife82

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Faldt over denne gamle tråd, og selvom den har nogle år på bagen vil jeg prøve at genoplive den, i stedet for at starte en helt ny. Jeg tænker rådene stadig er relevant ;-) Jeg har selv fornyligt fundet ud af, at jeg skærer tænder i søvne. Ville høre om I kan anbefale en god bideskinner til en førstegangsbruger? Overvejer at få den specialfremstillet hos tandlægen, men det ville koste temmelig meget at få lavet. Jeg har foretaget lidt research, og kan se at der er alternativer online. Jeg synes umiddelbart at den fra Ekulf og Antibite minder meget om hinanden, og mit valgt står pt. imellem en af disse. Er der nogle som har prøvet disse, og kan anbefale én frem for de andre? Kunne også godt tænke mig at høre, om de er bløde eller hårde?
JulleSoe

JulleSoe

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Måske denne bideskinne test kan hjælpe dig? Jeg har også selv gået længe, og overvejet at købe en bideskinne for første gang. Tænker at prøve den fra Antibite, men jeg kunne også godt tænke mig at høre, om andre herinde har nogle gode anbefalinger?
Heidi-S

Heidi-S

1 indlæg
 • Skrevet
Står selv og skal købe en bideskinne, har læst denne test - https://bedresoevn.dk/bideskinne-test/, her er Antibite testvinder. Julle, fik du afprøvet Antibite? Og hvad synes du om den hvis du gjorde?
Lakota

Lakota

1 indlæg
 • Skrevet
Har prøvet dem fra Antibite. De virker ikke for mig de er ikke til at at forme, bliver for bløde og bliver for faste inden man når at få dem til at sidde godt om tænderne.