1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Børn eller ikke?

Børn eller ikke?

What

What

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er 23år, jeg har en forlovede på 28år, han har fra starten sagt at han gerne vil have børn (vi har været sammen i 6år) jeg har altid sagt jeg ikke ville have børn, men da jeg mødte ham skubbede jeg de tanker væk, problemet er bare at han mere end nogensinde er opsat på børn. Jeg mener at hvis jeg nogensinde skulle have børn skal man være uddannet have et fast arbejde og et hjem der passer til det. Det er så kun mig der har formået at få en uddannelse og få mig et fantastisk job, han hopper frem og tilbage i hvad han vil i livet men er fast besluttet på at få børn, nu har jeg i flere måneder gået og tænkt på om jeg virkelig gerne vil have børn, jeg elsker at passe mine veninders ovs. Men er glad for at jeg kan aflevere dem tilbage, jeg vil gerne opleve verdenen og jeg er måske lidt for selvisk til at opgive min frihed. Når jeg kigger på min fremtid ser jeg ikke børn men i stedet at rejse, jeg elsker ham jo overalt på jorden men når jeg går med de tanker om slet ikke at få børn burde jeg så gå fra ham? Så han kan finde en der vil lige nøjagtigt det han vil og gerne indenfor nogen år få børn. Jeg ved jo ikke hvordan mit liv ser ud om nogle år men jeg har aldrig været skruk, jeg har aldrig kigget på et barn og tænkt hvor ville jeg ønske det var mig 🤷 Jeg ved ikke om vi måske bare er vokset fra hinanden, jeg ønsker at komme tættere på min familie men det nægter han fordi han vil have kort rejse tid til sine forældre, det er svært når vores forældre bor i hver sin ende af landet. Håber der er nogle der kan fortælle mig hvorfor de har valgt børn fra og hvordan i vidste at i ikke skulle have nogen ?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg har altid vist at jeg skulle have børn. Selv om jeg ikke har villet have dem ‘for tidligt’ har jeg aldrig været i tvivl om at de skulle komme. Derfor tog jeg allerede snakken om børn med min kæreste da vi havde været sammen i få uger - vil du eller vil du ikke have børn. En af mine veninder var nemlig sammen med en mand som ikke ville have børn, og hun tænkte som dig at det ændrede sig nok. De var unge og havde masser af tid. Men fire år senere, som 28-årig, ville han stadig ikke have børn og de endte med at gå hvert til sit over det. Ingen bør gå på kompromis over noget så vigtigt og det er altså min oplevelse at man sjældent ændrer opfattelse hvis først man har sat sig for det. Mine svigerforældre ville dog heller ikke have børn, men endte nu alligevel med at få min kæreste i starten af 30’erne, så man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. Jeg ville dog stoppe forholdet hvis jeg var dig, da det simpelthen tyder på at I vil forskellige, helt fundamentale, ting i livet. Det er ikke fair at bede den ene gå på kompromis med børn og den anden med stedet man skal slå sig ned. Jeg bor selv 130 km fra min familie, i min kærestes by, men han har tilbudt flere gange at vi kunne rykke teltpælene op og flytte vestpå og være tæt på min familie. Jeg har sagt nej da han både har venner og familie samlet og jeg har det rigtigt godt med dem alle, men jeg synes at det er rart at vide at muligheden er der. Anyhow, jeg ville ikke vurdere jeres forhold som holdbart når I vil så forskellige ting..
Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet
Jeg har tidligere lavet en lignende tråd: http://forum.woman.dk/debatten/dit-liv/kvinder-som-ikke-vil-have-boern Måske nogle af de svar også kan hjælpe dig lidt. Selv er jeg stadig ikke 100% sikker på om jeg aldrig kommer til at ville have børn, selvom jeg hælder mest til ikke at få dem. Ligesom dig ser jeg mere rejser (og kæledyr) i fremtiden, og har heller ikke været skruk eller forstår når andre er det, synes bare ikke børn er så fantastiske og cute som folk siger. ------- Når din kæreste er SÅ opsat på det, kan det godt være i må gå hver til sit, især fordi i også lader til at have uenighed om hvornår det er et godt tidspunkt at få børn - da han ikke lyder til at have god stabil indkomst men stadig har travlt med at få børn. I burde i hvert fald snakke om det, og du burde nok lade ham vide at der er en meget stor rissiko for at du aldrig vil have børn
SofieHer

SofieHer

17 indlæg
  • Skrevet
Hvis du ikke er klar til at få børn, så er du ikke klar til det og så skal du ikke have det. Børn er det største i livet, det er hårdt arbejde og det er en forpligtelse. Hvis jeg var dig, så ville jeg tage mig en grundig snak med min kæreste. Fortæl ham hvad du føler og tænker. Måske får du aldrig lyst til at få børn, kan han leve med det? Jeg har flere gange hørt om par, hvor den ene vil have børn - og den anden ikke vil. Det er som regel parten der ikke vil have børn der "vinder", men som årene går, så bliver savnet af et barn større og større og så kan det ikke laves om. Derfor skylder man hinanden, at være ærlige om sådan en beslutning, for alle parters skyld.