1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Burde jeg skrive til hende?

Burde jeg skrive til hende?

00995

00995

29 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg prøver at gøre det så kort som muligt. Min kærestes fætter og hans kæreste (som også er min veninde) Gik fra hinanden her for nogle måneder siden. Og det er sket på både godt og ondt. Og efterfølgende har jeg næsten mistet kontakten til min veninde. Hun skrev til mig lige efter bruddet og svinede lidt min fætters kæreste til, hvilket jeg prøvede at se bort fra, da de ting hun sagde ikke passede, men jeg ville ikke blande mig. Jeg har forsøgt at skrive et par gang til hende efterfølgende, hun har dog ikke svaret mig. Endda heller ikke skrevet eller ringet tilykke til min fødselsdag som hun ellers plejer. Min kæreste snakkede oftest rigtig meget med hans fætter hver dag - og de var nærmest bedste venner - og vi fire var også rigtig gode venner. Efter at de er gået fra hinanden, er min kærestes fætter begyndt at ses med sin eks igen (min veninde) og er stoppet med at skrive og ringe til min kæreste og jeg, fordi han mener at vi skal acceptere hans valg om at finde sammen med hende igen (hvilket er lidt svært for os, da hun har gjort nogle dumme ting mod ham, som jeg ikke vil nævne) og han så går tilbage igen. Mit spørgsmål er så, hvad skal vi gøre og burde jeg skrive til min veninde? Hun har fødselsdag om et par dage, burre jeg skrive, selvom hun ikke skrev til mig? God dag!
1987-male

1987-male

2863 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nej, du skal ikke skrive til hende. Din kærestes fætter har et kontrolbehov lige nu. I den kontrol siger han til sin kæreste (din veninde) at hans fætter (din kæreste) er et røvhul, og da de var små, tog han også altid alt legetøjet og legede med det selv, uden at andre fik lov. Dvs. den fætter (din kæreste) skal have en straf nu, og den straf ligger i, at kommunikation mellem jer skal brydes. Dvs. den kamp der foregår nu er mellem din kæreste og hans fætter og den skal du ikke blande dig i. Mænd har det med at være meget sure på hinanden i en måneds tid meget intensivt, hvor de ikke snakker sammen og så går det over og de taler ikke mere om den måned resten af livet. Mens hos kvinder, kan i sagtens tage det op senere og skabe splid igen. Når det går over, som det nok gør, så tal aldrig om den situation igen, med mindre din kæreste vil have det, og selv hvis han VIL have det, så tal kun om den mens i er alene sammen for ikke at starte alt dette forfra om ½ år fx. Men lige nu: Lad de to kamphaner pisse deres territorium af uden at "i kvinder" blander jer, og når din kæreste en dag siger til dig, at de er bedste venner igen, så er der grønt lys for dig at kommunikere igen med din veninde. Men indtil da, svar ikke på din venindes beskeder før "du får lov" af din kæreste, hvis nu hun skulle skrive. Du dræber hans strategi lige meget hvad den er. Lad ham om den. Du har valgt den konstellation af en 4-kløver og så må du også tage den konsekvens at drengene ikke altid kan enes. Jeg håber derfor på at de to kamphaner finder ud af hvem der har vundet i hvem blinker først legen og så snakker i sammen igen alle sammen. Hvis kampen trækker ud og der går ½ år uden kommunikation, så må du stille dig selv det spørgsmål, hvem vil jeg have, min kæreste eller min veninde? Er det kæresten, så bliv med ham og glem alt om de andre to. Er kæresten gået fra dig eller vil du gerne gå fra ham, så skriv til veninden igen og forsøg at blive veninder med hende igen for du har ikke noget at miste. Det værste hun kan sige er følgende: "Jeg vil dig ikke på grund af A, B, C eller D". Ok, siger du. Men lige nu tålmodighed, jeg giver den 70% chance for at drengene kan enes inden for to måneder og så får du grønt lys fra ham til at snakke med din veninde igen, uden at han vil føle, at du svigter ham fordi du "taler med fjenden". Men hvis det desværre bliver de 30% og de aldrig taler sammen mere, og du ikke er sammen med ham mere, så må du sige til dig selv: mænd er nogle primitive idioter, kan intet hvad angår kommunikation og så all in på din veninde for du har intet at miste. Dvs. ro på. Ingen vanvittige beslutninger nu i krigstid/forårstid. Mænd er hulemennesker. Vinteren er ovre, ud af hulen og kæmp i april, maj, juni, dernæst forsvar i juli, og august, våbenhvile i september i sidste øjeblik, og dvale i oktober & november. Superdvale i december, januar og februar hvor han bruger alle hans penge på dig og så ud og kæmpe igen, nogle gange først til juni fordi barrikaden fra sidste år holder bedre end forventet. Men lige nu, yep, krigsstid. De er gået ind i hver sin hule for at bygge barikader, og så skal du som kvinde ikke kravle ud af hans hule han har bygget til dig og sige "jeg går lige ud og samler bær med den anden hulemands kone". Det vil han ikke kunne forstå. Ja, jeg ved godt, at du meget gerne vil, men lige nu, kan du sagtens overleve uden de bær, nøjj hvor lyder det mandchavounistisk nu, sorry, det var ikke hensigten, det er bare et eksempel, men gå ud i køkkenet og steg det rådyr han har fanget til dig med hans spyd og ros ham for hans mod så han kan få krafter igen og måske lidt omløb i hovedet til at finde ud af, at han måske ikke er hulemenneske længere og burde prøve at tage det hvide flag frem og gå i den anden ende af skoven for at få forhandlet en fredsaftale på plads. Men den omløb i hovedet får han først efter at have fanget sit rådyr og du har stegt den over bål og sagt til ham at "ja ja ja du har ret" "ja ja ja den anden hulemand tror at han er så sej bare fordi han har en større kølle end han selv har" (Og nej, det var ikke en seksuel hentydning, tror ikke mænd den gang vidste om størrelsen betyder noget eller ej, men det gør de/vi sådan set heller ikke i dag... så heller ingen udvikling der, til trods for nettet, det har bare gjort os mere forvirriet :D :D Nå anyways, tilbage til emnet - du har min holdning nu, roooo på så ordner det sig :D )

Seneste tråde

Mest populære tråde