1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Byen som 16-årig

Byen som 16-årig

Anonyym13

Anonyym13

2 indlæg
  • Skrevet
Hey. Jeg vil rigtigt gerne på Lola, da der bliver holdt et event med det gymnasie jeg går på. Jeg er 16 år. Er der nogen der har erfaring med hvor svært det er at komme ind? Jeg kan låne id fra en 18-årlig, men bliver man bare sendt hjem eller tilkalder de politiet, hvis man bliver opdaget i fake id?
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvis du bliver taget i at bruge en andens ID, kontaktes politiet, og du får en bøde og en plet på straffeattesten. Vent til at du rent faktisk er gammel nok.
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Kommer du ind,så slip aldrig din drink af syne
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
vent til du er 18. jeg har lavet rigtig mange dumme ting da jeg var 16, det er først i dag, når jeg er 32, det begynder at gå op for mig, hvor farlige de ting egentlig var, så lad vær, fordi man ved ikke hvad man laver som 16 årig :) Og hvis, hvis du endelig vil gøre det, så gør aldrig kriminelle ting uprofessionelt, sæt dig ned og snak med nogen der har forstand på den slags (en venindes storbror fx), få alle sten vendt i forhold til at få lavet fake id, accepterer et nederlag på forhånd, (blive opdaget, meldt til politiet, få plettet straffeattest osv) og når først du kan acceptere det værste udfald indeni, så tag en beslutning om at gøre det eller ej. Ikke at det kan sammenlignes, men da jeg skrev mit første svar herinde, så sagde jeg til mig selv, ok, fint nok, jeg er på et forum hvor jeg kan forvente, at jeg rammer MEGET ved siden af, når jeg svarer. (Min holdning er at en kvinde som udgangspunkt er 2-3 gange bedre til at hjælpe en anden kvinde end en mand, fordi i læser følelser meget bedre end vi gør) Men det øjeblik jeg havde accepteret et udfald, hvor jeg evt. ville ramme meget ved siden af i mit svar, så kunne jeg også acceptere at gå all in på svaret. Kan man acceptere nederlaget samtidig med at man stadig finder det nødvendigt at gøre, så synes jeg godt at man stadig kan overveje at kaste sig ud i det. Det vil sige, kan du acceptere at blive snuppet samt få plettet straffeattest samtidig med at du føler det nødvendigt at gøre det du gør, så gør det, men mindsk risikoen først som med alt andet i livet. Få ryggen fri. Er det en lille by, så er der måske en der kender vagten i din vennekreds sådan så du går direkte til ham på dagen og han vender det blinde øje til, og som plan b - et professionelt fake id, altid sikre ryggen 100% og ikke 99% hvis du kan, ren livserfaring, jeg har haft situationer i livet hvor noget var 99% bulletproof så jeg havde ingen plan b, alligevel var det den ene procent der faldt ud, hvor jeg skulle havde haft en plan b :// Men alt i alt - det du gør nu, er ikke nødvendigt overhovedet - min holdning :)
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Ift. Ovenstående svar fra Male kan det ingenlunde anbefales at få lavet et falsk ID. At bruge en andens ID er personelfalsk, at bruge falsk ID er dokumentfalsk, hvilket er værre.

Seneste tråde