1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Catering

Catering

Signified

Signified

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
eroma

eroma

5322 indlæg
 • Skrevet

Smageriet er ret lækkert De har også en billigere afdeling som hedder Kokken & Jomfruen.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg kender ikke noget til Selskabskokken. Men min erfaring med Kokken og Jomfruen er ikke god. Maden var ikke vildt god, der var alt for lidt af fx flødekartofler og de kom ikke til den aftalte tid med maden. Så dem kan jeg ikke anbefale - selvom de er billige er de ikke pengene værd.

NoDaysWithoutLaughter

NoDaysWithoutLaughter

221 indlæg
 • Skrevet

Jeg har ikke haft gode erfaringer med Selskabskokken. De leverede mad til mine forældres søvbryllup, og for det første kom maden 45 minutter for sent (ikke vildt fedt når man står med huset fuldt af gæster), og så skulle de have kasserne de leverede maden i med tilbage med det samme, så det blev et kæmpe stress at få al maden ud med det samme, og få plads til det hele, da vi havde regnet med at kunne holde hovedretten varm i kasserne mens vi spiste forret. Selve maden var skuffende, og der var ikke nok, selv om vi havde bestilt et par kuverter mere end vi egentlig var.
Dagen efter fik vi en sms hvor de bad om vores vurdering af deres "service", men det var ikke muligt at svare på den, så helt interesserede har de nok ikke været.
Næste gang vender vi nok tilbage til at få maden leveret fra vores slagter...

Signified

Signified

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
marolle83

marolle83

160 indlæg
 • Skrevet

Hmmm, prøv Aagaardcatering http://aagaardcatering.dk/, det er rigtig godt

*Ritter

*Ritter

2784 indlæg
 • Skrevet

Madvognen bruger øko-varer - jeg ved dog ikke om de leverer til Vestjylland..

Tornerosen

Tornerosen

1187 indlæg
 • Skrevet

Har I en favoritrestaurant? Mange restauranter har mulighed for at lave selskabsmenuer, så det kan I måske også prøve at spørge om, næste gang I er dernede?

Tornerosen

Tornerosen

1187 indlæg
 • Skrevet

Ellers så kan I hyre en af jeres venners venner eller familie, som altså ikke er i betragtning til at blive inviteret til brylluppet. Min kærestes far er f.eks. tit blevet hyret til at lave mad ved arrangementer, da han er uddannet bager og konditor og dermed god til mad. Det kan være, at der findes en i omgangskredsens venner...

På den måde kan I selv bestemme menuen og samtidigt holde de billigt

Linda72

Linda72

2 indlæg
 • Skrevet

Nu kan jeg godt se at denne tråd efterhånden er 5 måneder gammel, men jeg må alligevel lige benytte min frækhed til at tage denne tråd op på ny.

Jeg var nemlig til min søsters bryllup, som for i øvrigt forløb perfekt! det var SÅ smukt og vellykket. Jeg var også med til at planlægge og sørge for det man nu kunne hjælpe med, og det må siges at vi stod overfor samme udfordring - nemlig MADEN?!

For at gøre en lang historie kort valgte vi http://www.kokkenscatering.dk/index.htm " target="_blank" rel="nofollow"> http://www.kokkenscatering.dk/index.htm . Selvom det ikke fremgår af deres ellers rimelig skrællede hjemmeside, kunne vi selv få lov til at tilpasse de forskellige retter til vores behov så vi til sidst fik den menu vi drømte om.

Jeg kan varmt anbefale http://www.kokkenscatering.dk/index.htm " target="_blank" rel="nofollow"> http://www.kokkenscatering.dk/index.htm , de er meget kommunikations-venlige og lytter meget til hvad du som kunder ønsker