1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Desperat hjælp

Desperat hjælp

Amalie-5b90807a67

Amalie-5b90807a67

5 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Jeg er en pige som går i 1.g på gymnasiet, og har udset mig denne her dreng. Det hele startede med, at vi var til skolefest sammen, hvor han pludseligt dukkede op på dansegulvet, havde aldrig set ham før... han snakkede med en masse rundt om ved ham, men alligevel da han så mig vendte han med det samme. Vi fik øjenkontakt, han smilte enormt meget, og begyndte at danse over mod mig. Jeg blev nervøs, smilede igen, dansede og meget kort efter vendte mig væk igen. Det var dumt! For jeg har ikke glemt ham sidenhen... på gangen i skolen kigger han på mig hele tiden. Mine veninder fortæller, at han ofte bliver fanget i at stirre på mig i længere tid, imens han smiler. Men måske er han bare venlig som person, jeg ved det ikke. Men jeg vil super gerne snakke med ham, bare starte et sted fra, men ved ikke hvordan, fordi 1.g’erne har ikke som sådan en connection med 3.g’erne, udover vi går forbi hinanden på gangene. Og desuden er næste fest først i marts, men kan ikke vente... kan ikke glemme hans smil, og ville ønske jeg kunne gøre det hele om, hvad gør jeg nu??
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
Hvor lyder det bare fedt, er mega glad på dine vegne. Jeg er altså ikke i tvivl om at han er interesseret i dig, ud fra det du skriver. Hvad med du finder hans fulde navn på lectio, og så følger ham på insta, eller tilføjer ham som ven på facebook? Jeg er ret sikker på i så vil så en connection sammen på de sociale medier. Måske har han ikke kontaktet dig i skolen, for som du selv siger - jer 1g'ere har ikke så meget forbindelse til 3g'erne, og det er måske også derfor han ikke har kontaktet dig på skolen - altså fordi han måske er bange for du afviser ham ? (Det ville nok tage meget på hans stolthed, hvis en 1g'ere afviste ham, avav), men han har måske mod på at kontakte dig digitalt? Hvis han heller ikke gør/har gjort det, så han du måske prøve? Hvis du er meget genert, så bare like et af hans billeder (gerne et han er med på), jeg er sikker på han ikke tænker du er en klam stalker, han stirrer jo selv på dig konstant, så han er da også lidt betaget :)
Dandelion

Dandelion

122 indlæg
  • Skrevet
Allerførst prøv at finde ud af om han er single eller ej. Det er en god ide at tale med ham, både for at starte et sted som du siger, men også for at se om I har noget tilfælles. Måske kan du prøve at falde i snak med ham når han går alene på gangen? - uden dine veninder er med. Du kunne spørge ham om noget angående den fest I var til eller den nye I skal til? :) og husk at give et smil tilbage.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Vent til den næste fest og bare vær i nærheden af ham så meget som muligt. Alene. Vil han dig, skal han nok sige hej, men han siger ikke hej, hvis du er omgivet af en flok veninder 24/7. Omvendt, så skal han også have is i maven at gå hen til dig, også hvis du sidder alene ved et bord fx og du risikerer at "fiske" forgævs en hel aften. Så gør al ting nemmere for dig selv: Stil ham et random spørgsmål, hvor som helst når som helst, hej, ved du hvad tid kantinen lukker i dag hvis i bare står og hænger foran kantinen, hej, ved du hvad tid festen slutter i dag, hvad som helst, lad være med at tænke på, om du lyder dum, vil han dig, skal han også nok spørge dig om noget, og så har i en samtale i gang, men ja, hvis du kan finde ham på insta, så bare tryk følg, så er det endnu lettere, er han interesseret skal han nok skrive over insta selv :) Endnu bedre er det hvis insta skriver når en ny person følger en, med et tydeligt billede af dig, for så kan han ikke undgå at bemærke det, men så meget kender jeg ikke til instagram :)
Amalie-5b90807a67

Amalie-5b90807a67

5 indlæg
Altså jeg er heller ikke selv i tvivl om, at han synes jeg ser en smule sød ud. Sidenhen har jeg set ham nærmest hver dag på gangene osv, hvor han endda vender sig om, for at se mig, når han endda snakker med vennerne... han har desværre ikke instagram, men Facebook kunne nok godt være en mulighed, tænker jeg.
Amalie-5b90807a67

Amalie-5b90807a67

5 indlæg
Der er opstået det sidenhen, at der er en af mine veninder som siger, at hun har hørt.. bla bla at han ses med en, men det ikke er officielt. For mig lyder det mærkeligt, fordi han stadig går og giver mig den samme opmærksomhed, hvis ikke mere endda, og jeg forstår det ikke, hvis han stadig smiler, giver øjenkontakt og kigger efter mig, selvfølgelig kan man godt være venlig, men det bare.. tror ik man vil gøre sådan nogle ting normalt
Amalie-5b90807a67

Amalie-5b90807a67

5 indlæg
Jeg skal netop til 3.g’ernes afsluttende galla på lørdag, hvor jeg forventer, at han selvfølgelig er der, fordi alle skal det. Der er vidst diskotek bagefter, så hvordan starter jeg det hele?