1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Det dejlige ved at ryge cigaretter?

Det dejlige ved at ryge cigaretter?

gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Er der nogen, der vil fortælle lidt om, hvorfor de ryger? Hvad er godt ved det? Hvornår er det bedst at ryge? Er blot nysgerrig, det er ikke en rygerhetz:)
LineLus123

LineLus123

4 indlæg
  • Skrevet
Jo tror de fleste syntes det er lidt hyggeligt. Min bedste veninde er stor ryger og jeg vil da godt indrømme at jeg engang imellem ryger en smøg med hende. Det er dog ikke sådan at jeg syntes det smager super godt eller noget, mere bare hyggen i det du ved
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste og jeg er begge festrygere og gør det helt sikkert for hyggens skyld og det lille ekstra buzz det giver når man som primært ikke-ryger får et skud nikotin. Det giver lige lidt ekstra, man bliver lige lidt ekstra glad. Til gengæld kræver det kun én smøg for meget, så brækker man sig hele natten. Så vi er begyndt at skære ned på det begge to - jeg ryger max 5 smøger til en fest, det er min tolerance, ellers får jeg det dårligt. Min kæreste kan sagtens ryge det dobbelte, men vi er enige om at cutte ned på det, helst stoppe begge to. Ikke pga det sundhedsmæssige aspekt eller noget, for så meget ryger vi ikke (vi er til fest hver anden-tredje måned), men fordi det simpelthen er en dårlig vane og det er lidt træls ikke at kunne feste igennem uden.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
TAK. Men føles det lidt ligesom en rus at inhalere efter en hård dag fx? Mere sådan: Hvad er følelsen i kroppen? Hyggen - fordi det er et ritual eller fordi man så har et fællesskab med de andre rygere?