1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Dit bedste flyttetip...

Dit bedste flyttetip...

catten01

catten01

141 indlæg
 • Skrevet

Hey hey
Nu ligger landet sådan, for mig i hvert fald, at jeg bliver færdig med 3g. her til sommer og det betyder jo også at jeg skal videre i trædemøllen a.k.a. jeg flytter hjemmefra. Nu er det jer der så skal komme på banen med jeres bedste flyttetip Nogle gode råd til smarte dippe dutter til køkkenet eller råd til hvordan man slipper for ensomheden?

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

Mange grøntsager kan man godt fryse ned.
Supper, buillon, fløde osv. kan man fryse ned i isterningeposer.

Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet

gå ud i dine forælres køkken, lav en liste over alt hvad der findes derude. Så glemmer man ikke at købe en dåseåbner eller et dørslag. Ting der ikke er så åbenlyse, men som man bliver glad for at have.

Lopia

Lopia

2585 indlæg
 • Skrevet

Kuvertsystemet kan blive din bedste ven Del dine madpenge op i 4 konvolutter og lav madplan
Der går sport i at have til overs og det kan du så bruge til opsparing eller sjov

catten01

catten01

141 indlæg
 • Skrevet

Kuvertsystemet? Hvae.. eh... Den skal jeg lige have én gang til

DownUnder

DownUnder

1400 indlæg
 • Skrevet

HUSK at du også kan købe ting EFTER du er flyttet!! Jeg havde købt SÅ mange køkkenting, inden jeg flyttede i lejlighed og nu har jeg to flyttekasser stående i kælderen med køkkenting, jeg ikke har plads til i mine køkkenskabe (og som jeg ikke mangler, fordi jeg har købt aaaalt for meget af det hele). Nu lider jeg så også af ekstrem købelyst, men vil alligevel give rådet videre

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

Kuvertsystemet vil sige at du deler dine madpenge op i 4 lige store dele og lægger dem i kuverter. Så har til én kuvert til hver uge og du må kun bruge det belød, der er i kuverten

MIDA

MIDA

5414 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes sagtens du kan begynde at købe basistingene allerede nu. Hvis du fx. ser nogle flotte tallerkener på tilbud, så køb dem. Det samme med bestik, skærebræt, glas, knive osv. Alt det "overflødige" (dvs. ting, som du dybest set godt kan undvære - fx behøver du jo ikke have mere end én si, én stegepande og 2 gryder til at starte med) kan du altid købe bagefter, hvis du da har plads til det. Af samme grund er det en god idé at lade være med at købe møbler til du ved, hvor stor din lejlighed er.

DownUnder

DownUnder

1400 indlæg
 • Skrevet

Det var præcis det jeg mente MIDA

turqouoise

turqouoise

1105 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Spørg din familie om de har et eller andet køkkengrej, som de ikke længere bruger. Det kan være gamle gryder, redskaber osv., så længe det fungerer kan det bruges, og det gør det mindre dyrt at flytte hjemmefra.

Snak med din mor og få opskrifterne på det mad, hun har lavet derhjemme, som du godt kan lide. Så har du noget mad, du kan lave, som du ved, at du kan lide.

Hvis du selv skal købe køleskab til din lejlighed, så sørg for at købe et med fryser i, helst et kølefryseskab hvis der er plads til, alt bliver meget billigere, når man kan købe i store mængder og fryse ned.

Det er bedst at vente lidt med hænge ting op på væggen indtil, du har boet der et par uger. Det sker tit, at man flytter rundt møbler efter et stykke tid, og så er det træls med en masse huller i væggen.

Når du skal ud og købe porcelæn, så er det bedst at vælge et, der er billigt, så det er nemt at skaffe mere af, hvis det går i stykker, fx i Bilka, Føtex eller Ikea.

Får endelig lavet et budget og opret to konti, så du har den samme mængde penge at leve for hver måned og de faste udgifter kører på en anden konto. Sørg for at tilmelde de faste udgifter til PBS, så du slipper for at gøre det hver måned. Husk at opdatere budgettet med nævne mellemrum.