1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Dit pinligste julefrokost-stunt?

Dit pinligste julefrokost-stunt?

Andrea

Andrea

445 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Så er julefrokost-sæsonen over os igen - og dermed er det højsæson for at fulde sig og dumme sig i selskab med arbejdet / studiet / familien. Her på Woman var vi til stor julefrokost i fredags, og af pinlige hændelser nævner vi i flæng:

En der kastede op i chefredaktørens bil på vej hjem
En der kastede så meget op, at hun på skadestuen fik at vide, at hun havde forstuvet sin mavemuskel!
To, der prøvede at lokke vores (nye) direktør til at få taget en masse fulde-billeder med dem i den dertil opstillede photobooth....

Hvad er din pinligste julefrokost-oplevelse? Fortæl fortæl...

mvh
Andrea

Ziska

Ziska

18 indlæg
 • Skrevet

Jeg var også til julefrokost i fradags. Der blev danset meget, og de meget ustabile borde blev skubbet godt ryndt. Jeg får så den fremragende ide at jeg vil op på bordet. På vej op braser bordet sammen under mig, og jeg ender på gulvet med bordpladen oven på mig!!

Næste dag vågner jeg så op med blå mærker over hele kroppen, og har indtil i dag fået ca. 30-50 påmindelser om det bord!

Jeg kan heldigvis selv se det sjove i det, hvis ikke lige det var for min meget ømme krop!

PimZ

PimZ

3 indlæg
 • Skrevet

Vi havde spillet pakkeleg og der var i alt 20 gaver at kæmpe om (vi var 50mennesker), 10 frække og 10 sjove. Jeg endte med en firkantet æske og viste sig at være en pænt indpakket dildo. Vi pakker den ud og kommer med sjove kommentarer, men da joken har lagt sig skynder jeg mig at ligge den væk (ned i tasken med den). Senere på aftenen ender jeg sammen med en kollega og vi går ud i garderoben for at hygge lidt i fred, da vi pludselig hører chefen udenfor døren.. panikken spreder sig og min kollega springer ind mellem nogle frakker, men jeg er ikke helt så hurtig og da chefen åbner døren og spørger hvad jeg laver, stikker jeg hånden i min taske og siger "nårh, jamen jeg skulle bare lige finde... denne her!" hvorefter jeg hiver den fine lilla dildo op og svinger den for næsen af chefen Den røde kulør var ingenting i forhold til chefens ansigt! Siden har jeg kun modtager halvpinlige smil fra chefen!!

Sadaha

Sadaha

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Isbjørnen

Isbjørnen

14 indlæg
 • Skrevet
wee

wee

5 indlæg
 • Skrevet

Jeg var til julefrokost, og jeg får stadig røde kinder når jeg tænker på det. Det var sammen med nogle gamle kollegaer. I løbet af aftenen taler vi lidt om en af mine kollegaer som vi skal møde i byen senere på aftenen... Han er rigtig utiltrækkende og vi bagtalte ham faktisk ret meget.
Som aftenen går får jeg kigget dybt i snapseflasken og da vi ender i byen er jeg ved at være rigtig vissen. Da vi så møder den føromtalte kollega ender det så med, at jeg rent faktisk hiver ham med ud på dansegulvet og snaver ham i gulvet. Mens ALLE mine kollegaer kigger på. Sidenhen går jeg nærmest over i en bevidstløs tilstand. Hvor har jeg dog hørt meget for det....Suk.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg var 15 år. Havde fået mit første rigtige job, som var i en tøjbutik. Jeg havde aldrig været ordenlig fuld før, men det skal jeg da lige love for jeg blev. Efter vi havde fået rigtig lækker rigtig mad, satte vi os hen på en bar for at drikke lidt. Min chef kunne rigtig godt lide Cuba Caramel, som shots. Rigtig sødt stads! Men godt smagte det jo, dengang! Jeg fik fyret en masse shots i mig, men kunne ikke rigtig mærke at jeg blev fuld - Før jeg skulle på toliet . Det endte med at jeg i min fuldskab på toilettet fik hevet håndtaget af så jeg ikke kunne komme ud! Heldigvis kom en af mine kollegaer senere ind på toilettet for at se hvor jeg blev af. Så jeg kom ud. Da festen var ved vejs ende, skulle jeg hentes af min far. Jeg blev plantet på en trappe, hvor min far kunne finde mig, jeg kastede op ved siden af mig. Kiggede rundt om der var nogen. Det var der ikke .. Jeg rykkede mig to meter længere hen af trappen - Så var der ihvertfald ikke nogen der kunne se det var MIG der havde brækket sig - Som om Det er nu 5 år siden og der bliver stadig snakket om det God fest !

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Det vildeste stunt jeg har lavet i forbindelse med en julefrokost - skete faktisk før julefrokosten startede. Jeg arbejdede på en café/diskotek; Min kollega og jeg havde efter at have drukket et par fyraftens øl besluttet os for at det var en vildt god idé at fortsætte i byen. Selvom det var aftenen før firma julefrokosten. Vi bev fulde - som i meget fulde. Jeg præsterede både at gå ind i en pæl og få en bule i hovedet og vælte op til flere gange. Hen på natten gik vi så over på vores arbejdsplads og forsatte vores indtag af alkohol, jeg mindes nogle tequilashots og at jeg meget fuld måtte ud på bagtrappen og kaste op. - Mere husker jeg så ikke.. ..før jeg vågner på et toilet, og kan høre stemmer udenfor.. Der bliver hamret på døren, og da jeg så endelig får låst op og beværet mig ud, står vores rengøringsdame og kigger mærkeligt på mig, i hånden har hun sin mobiltlf. og siger til personen i den anden ende "hun er lige kommet ud, hun ser træt ud" - klokken er 8 om morgenen - jeg har så overnattet på toilettet. Jeg var ved at dø af skam og skyndte mig bare ud af døren.. Jeg når at gå 20m op af gaden da min chef kommer kørende, han smiler og vinker. Jeg vinkede og skyndte mig videre. - Om aftenen skulle vi jo så til Julefrokost- og naiv som jeg er håbede jeg på at der ikke var nogen der havde opdaget at jeg havde fået en ny sovekammerat i toilettet. Men nej, så heldig var jeg ikke - min chef afsluttede velkomst talen med at sige - og husk at tjekke toiletterne inden vi går hjem.. Vi vil jo helst ikke have overnattende gæster - vel Ditte? Min chef fortalte glædeligt om hvordan han var blevet ringet op tideligt om morgenen og om hvor meget han havde grinet da han var kommet ned på diskoteket efter at have mødt mig på vejen - og rengøringskonen havde sagt, hun er lige gået... Ihhh! Nogle gange burde jeg altså bare have en støttepædagog!

Charlot20

Charlot20

1 indlæg
 • Skrevet

Sidste år havde vi to julefrokoster på mit sprit nye arbejde. Jeg var den yngste og de fleste af mine kollegaer kunne snildt være min mor. Til den første julefrokost kom jeg direkte fra arbejde og havde ikke fået spist rigtigt hvilket resulterer i, at jeg inden kl 9 har knækket mig mindst 3 gange. Men jeg scorer i det mindste ung kollega(Nu kæreste) som jeg havde kigget lidt efter. Til næste julefrokost ender det på præcist samme måde. Inden desserten har jeg været ude at sige hej til kummen et par gange. Jeg blev pænt sat på taxa hjem af mine kollegaer. I år sagde min chef til mig: Det meget godt du starter med cola'en. Så kan du altid drikke efter maden, så det ikke ender som sidst.

HollyKrapp

HollyKrapp

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted