1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Drengene er ''kedelige'' overfo...

Drengene er ''kedelige'' overfor mig

BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ja, det har næsten altid været sådan. Når jeg opsøger drengene, i skolen feks, så joker de ikke med mig, laver sjov med mig, eller vil snakke om privatliv. Det er så øv, jeg går på gymnasiet, og når der feks er gruppearbejde, så ser jeg hvordan drengene laver sjov og snakker med de andre lidt ''fremmede'' piger i gruppearbejde, men når det så er mig der er ''pigen'' de er sammen med, så er der bare ikke den der energi. De tager det mere ''seriøst'', også selvom jeg måske prøver at smigre mig ind, eller bare griner eller laver lidt sjov. Jeg føler mig som en slags mor, som ligesom prøver at blive ''venner'' med datteren/sønnens venner, hvor det aldrig lykkedes. Normalt er jeg den smilende i mine venindegrupper, jeg joker, laver gang i den, så det må vel også være det de andre observere, så det er jo ikke fordi jeg sender det signal, at jeg kun søger seriøsitet. Jeg ved ikke om det er fordi jeg simpelthen ikke tiltrækker dem, eller fordi de er bange for mig, men jeg er hverken den grimmeste eller den lækreste i klassen, jeg er ret standard. Jeg er dog mellem 170'180 høj, og jeg ved ikke om det kan være højden der skræmmer dem? Jeg er ihvertfald træt af det, jeg vil også være den piger som de ikke keder sig med. Ikke fordi jeg er kedelig, men der er bare aldrig en synlig interesse fra deres side. Har folk en ide om hvorfor fyre er sådan over for mig? Og evt hvad jeg kan gøre?
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
Hvordan er du i timerne? - hvis du er den, som altid svarer først og stræber efter høje karakterer, kan det være alle drengene føler sig overgået af dig. Det kan også være du er så underholdende og sjov, at de føler sig kedelige i forhold til dig. En høj pige er som du nævner heller ikke så tiltrækkende, især ikke i den alder. Prøv at finde en dreng at snakke med og se om I kan komme til at lave lektier/opgave sammen, eller lave noget andet sammen - det ser desværre ud til at det er dig, som er nødt til at være den, der tager initiativet. Om ikke andet kan du gøre dig til gode venner med ham og spørge ham, om han ved hvorfor der ikke er så meget interesse for dig.
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
Det afhænger meget af fag. I de humanistiske fag prøver jeg virkelig at være med i plenum, men i de andre fag er jeg slet ikke stærk, og det viser jeg også ved jeg laver lidt sjov med mig selv og feks siger jeg i gruppearbejde “jeg tror jeg er lidt på udebane her :)”

Seneste tråde