1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Dygtig tandlæge i Århus-området

Dygtig tandlæge i Århus-området

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret


Da jeg skal flytte til Århus, leder jeg efter en dygtig tandlæge, der bare kan sit kram! Prisen er underordnet, så længe han/hun er kan et godt og kvalitetsmæssigt håndværk.

Nogen der kender sådan en tandlæge?!

Signe

Signe

175 indlæg
  • Skrevet

Hejsa,
ja, det er en kunst at finde en god tandlæge Jeg selv har tandlæge hos Tandlægerne i Rosengade, og dem er jeg utrolig glad for. http://www.rosentand.dk/. Jeg ved at der nogle gange er stop for nye patienter, men det kan jo aldrig skade at ringe.

For mange år siden have jeg en meget dårlig oplevelse med en ny tandlæge, så jeg er ret kræsen og kritisk, når jeg skal finde ny.

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Et fif er altid at sige man har en lav smertetærskel når man får en ny tandlæge. Det er ikke sikkert du har, men de behandler dig oftest bare lidt pænere hvis de tror du er sådan lidt anspændt

majaa

majaa

382 indlæg
  • Skrevet

Det er ikke så meget fordi jeg er bange for at gå til tandlæge. Det er mere fordi jeg ikke gider bruge penge for at komme hos en, der gør det værre.
Min anden tandlæge (som er meget dygtig) sagde med det samme, at en af de røntgenbilleder, jeg havde med fra min gamle tandlæge ikke var mine tænder. Det virker ret uprofessionelt, at der har været nogle røntgenbilleder i mit journal, som ikke var mine tænder. Så det var egentlig også bare for ikke at få en dårlig tandlæge - men en, der virkelig ved, hvad han har gang i!